Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Stationsgatan är ett vård- och omsorgsboende med 54 platser som ligger i Ytterby, Kungälvs kommun.

Beskrivning av tjänsten

Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personal och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Tjänstgöring dag och kväll samt helg.

  • Tillsvidaretjänst 100 %
  • Arbetstider under dag/kväll/helg
  • Tillträdesdatum är den 2024-08-25 eller enligt överenskommelse

    Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

    Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller motsvarande yrkeserfarenhet, gärna med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Tidigare erfarenhet av ledarskap, samordning eller planering är meriterande.Du ska haförmågan att leda andra och besitta ledaregenskaper. Du bör tycka om tydlighet och skapa delaktighet. Du har förmåga att skapa engagemang och du är bra på att motivera dina kollegor.

    Du ska vara självständig men tycka om att tillsammans med kollegor utveckla och hitta nya lösningar. Du har lätt för att ge och ta emot feedback.

    Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

    Det här kan vi erbjuda dig

    • Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
    • Utbildningar
    • Utvecklingsmöjligheter
    • Karriärvägar
    • Personalförmåner
    • Trygga anställningsvillkor
    • Digitala arbetsverktyg
    • Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
    • Platt organisation med korta beslutsvägar

    Om Attendo

    På Attendo arbetar vi helhjärtat med att ge trygghet och omsorg till människor som behöver stöd i vardagen. Vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder där vi visar att vi bryr oss om varandra. Vi kallar det Med hjärta för omsorg.

    Attendo har en bred verksamhet där du får möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen och kompetenser. Vi erbjuder karriärvägar med möjlighet till personlig utveckling där du kan göra skillnad.

    Vi tror att delaktighet, tydlig kommunikation och ett närvarande ledarskap leder till trivsel och arbetsglädje.

    Attendo är en lärande organisation och välkomnar nya idéer och initiativ för att vi tillsammans ska kunna utveckla omsorgen framåt.

    Våra värderingar Omtanke, Engagemang och Kompetens vägleder oss i vårt arbete för att kunderna ska trivas och känna självständighet.

    Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och avtalsförsäkringar för att ge dig en trygg anställning. Som medarbetare får du även del av förmåner, däribland friskvårdsbidrag, attraktiva erbjudanden och rabatter via förmånsportalen Benify.

    Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

    Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

    Välkommen med din ansökan – tillsammans gör vi omsorgen bättre!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    30 juni 2024 (12 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se