Hoppa till innehåll
Nordic Fastening Group logotyp

Nordic Fastening Group söker innovativ CFO

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Maria Holmberg
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som CFO rapporterar du till CEO och blir en nyckelperson för ekonomiavdelningens och bolagets utveckling. Du ansvarar för att coacha ekonomiteamet framåt och vidareutveckla arbetssätt och rutiner. Vi söker dig som kan stärka kompetensen i NFG-koncernen genom samarbete med CEO, ledningsteam, styrelse och koncernledning i Norge.

Som CFO ska du ha kontroll över alla nyckeltal och presentera en solid beslutsgrund för ledningsteam och styrelsen, med målet att optimera verksamheten och stödja strategiskt arbete i koncernen. Du förväntas vidareutveckla en operativ och proaktiv ekonomifunktion över landsgränserna som kommunicerar och samarbetar effektivt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även:
  • Vara en strategisk affärspartner för ledningsteam.
  • Utarbeta analyser, inklusive förvärvsanalyser, produktions- och investeringskalkyler, samt utarbeta prognoser, budget och rapportering.
  • Ansvara för införandet av rapportering i enlighet med CSRD-krav.
  • Ansvara för Transfer Pricing-dokumentation.
  • Ansvara för internkontroll, inklusive implementering.
  • Utveckla cash management-funktionen, inklusive valutahandel, optimering av positioner och framställning av prognoser.
  • Ansvara för revisionsprocessen, både finansiell och hållbarhetsrapportering.
  • Ansvara för HR-arbetet i koncernen över landsgränserna.
  • Vidareutveckla verktyg som stärker ekonomi-, finans- och strategiområdet i koncernen.
Vem är du?

Vi söker en civilekonom med minst fem års erfarenhet av en liknande roll. Du har gedigen kompetens inom redovisning, analys, finans och strategi. Din erfarenhet är bred och inkluderar arbete med affärsutveckling och koncernredovisning. Du har god IT-kompetens och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet från internationella bolag inom produktion eller logistik är mycket meriterande.

Som individ är du strukturerad, analytisk och självgående. Du utmärker dig som en tydlig, positiv och engagerad ledare med god samarbetsförmåga. Du trivs i en miljö med högt i tak och har inga svårigheter att fatta beslut. Din drivkraft ligger i att utveckla processer, effektivisera och driva företaget framåt.

Du erbjuds

En spännande och omväxlande roll på ett framgångsrikt företag. Hos oss får du chansen att vara en del av ett kompetent och engagerat team som ständigt strävar efter framgång. Som en aktiv medlem i vårt ledningsteam kommer du att spela en nyckelroll i både företagets och ditt teams utveckling.

Vi erbjuder en familjär och öppen företagskultur där alla arbetar mot gemensamma mål. Här får du möjligheten att verkligen göra skillnad och bidra till vår fortsatta framgång. Vår arbetsplats erbjuder inte bara en stimulerande miljö, utan också möjligheter för professionell och karriärmässig utveckling.

Våra trevliga lokaler i Rollsbo, Kungälv, väntar på dig. Kom och bli en del av vår resa framåt!

Om verksamheten

Nordic Fastening Group AB är en ledande leverantör av fästelement och ingjutningsgods i Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive skruvar, muttrar, gängstänger och specialanpassade infästningar för olika bygg- och konstruktionsbehov.

Med lång erfarenhet inom branschen, har Nordic Fastening Group AB byggt upp en stark kompetens och flexibilitet som gör att vi kan lösa kundernas infästningsproblem snabbt och effektivt. NFG betonar teknisk kvalitet och långsiktiga relationer med sina kunder, vilket skapar trygghet och lönsamhet för båda parter.

Idag är vi 48 anställda på kontoret i Kungälv. Vår företagskultur präglas av en småföretagskänsla med korta beslutsvägar och nära samarbete mellan avdelningarna. Här har varje individ möjlighet att göra sin röst hörd, vilket skapar en aktiv och inkluderande arbetsmiljö.

Din ansökan

I den här processen samarbetar Nordic Fastening Group med Jurek. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0760 02 69 20 eller maria.holmberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Med hänsyn till GDPR tar vi ej emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Nordic Fastening Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!