Hoppa till innehåll
Krokomsbostäder AB logotyp

Fastighetsskötare

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Krokomsbostäder söker nu en Fastighetsskötare. Anställningen påbörjas som ett bemanningsuppdrag (6 månaders visstidsanställning) för att övergå i en tillsvidareanställning hos Krokomsbostäder. Tjänsten är placerad i Krokom eller Ås. 

Beskrivning:
Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för fastigheterna. Arbetet innebär att du utför drift ,skötsel och mindre reparationer både inomhus och utomhus. Du ska ha kunskap för att självständigt kunna utföra felsökning och reparationer på fastigheternas tekniska system och utrustning. Du ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får så bra service som möjligt.

Arbetsuppgifterna utförs på ett fastighetsbestånd bestående av lokaler där det även ingår kontakt med hyresgäster och verksamheter för att stödja dem ur ett skötselperspektiv. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är felsökning av el, ventilation och värmesystem men även att renovera blandare och ventiler, rensa stopp i avlopp. Främst handlar det om drift, skötsel och reparationer på fastigheternas installationer samt yttre skötsel av grönytor, rabatter och hårdgjorda ytor.

Du kommer att arbeta i ett team med Förvaltare, Husvärd och Fastighetsskötare.
För att vara rätt person så krävs det att du har driv och trivs med att arbeta självständigt. Samarbetet i gruppen är viktigt vilket gör att vi ser att du är en lagspelare. Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framför allt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom exempelvis fastighet, el eller VVS eller motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet av fastighetsskötsel
  • Körkort klass B
  • Behärska och ha god förståelse för svenska språket i tal och skrift
  • Datavana då arbetsorderhantering sker i digitala system

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, anställningen påbörjas som ett bemanningsuppdrag (6 månaders visstidsanställning) för att övergå i en tillsvidareanställning hos Krokomsbostäder 

Sysselsättningsgrad:
Heltid 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal 

Övrig information:
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Krokomsbostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.