Hoppa till innehåll

Vik. Enhetschef till särskilda boendet Solbacka, Krokoms äldreomsorg

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Socialförvaltningen, Krokoms kommun söker:

Vikarierande Enhetschef till särskilda boendet Solbacka, Krokoms äldreomsorg

-- ett jobb med plats för utveckling och engagemang.


Vi söker en vikarierande enhetschef på 100% till vårt särskilda boende Solbacka i Föllinge, inom äldreomsorgen i Krokoms kommun.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med kreativa kollegor och chefer ska driva en verksamhet där ingen dag är den andra lik.

Är du nyfiken på arbetet som enhetschef och vill pröva dina vingar, så finns här chansen att tillsammans med kollegor, utvecklas i rollen.


En dag som enhetschef inom särskilt boende i äldreomsorgen

Särskilt boende (Säbo) genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att erbjuda tjänster av hög kvalitet, som ger våra boende och vår personal goda förutsättningar i vardagen.

Du blir en av sex enhetschefer i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef, som också blir din närmaste chef.

Som vikarierande enhetschef leder du det operativa arbetet och har ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom ditt område, där du delar och samarbetar kring uppdraget med en enhetschefskollega. Du kommer att vara närmaste chef för ca 20 medarbetare och arbetet innebär att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med övriga chefskollegor inom Säbo.

Socialförvaltningen består av 600 medarbetare där bredden på uppdraget är omfattande. Förvaltningen är indelad i fem verksamhetsområden och finns i hela kommunen. Här ansvaras för att ge vård och omsorg, stöd och service samt hälsa och sjukvård till kommunens medborgare som har behov av det, i alla skeden av livet.


Din kompetens

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området. Det kan vara sociala omsorgsprogrammet, personal- och arbetslivsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Tidigare ledarerfarenhet, gärna inom äldrevård är meriterande.

Du är strukturerad och gillar att arbeta såväl själv som tillsammans med andra. Som person är du engagerad i ditt arbete och har medborgaren i focus.

Förmågan att inspirera, motivera och leda medarbetare, samtidigt som du är lyhörd, skapar förtroende och upprätthåller goda relationer är viktiga egenskaper.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Hälsning från din blivande chef

Vår Louisa ska bli mamma! Vi behöver en ersättare under hennes frånvaro och det kan blir du. Ta chansen att testa ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med ett härligt gäng.

Välkommen med din ansökan hälsar Ann-Mari Ågran, verksamhetschef


Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på 100%, med tillträde enligt överenskommelse, men helst senast 1 oktober. Vikariatet räcker t.o.m. 2025-08-31.

Möjligheter finns för visst distansarbete.

Sista ansökningsdag 2024-08-19

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se