Hoppa till innehåll

Technical Training Instructor – Kongsberg Maritime Sweden

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

I rollen som Technical Training Instructor ingår du i ett kunnigt utbildningsteam som utbildar, utvecklar och levererar Kongsberg Maritimes produktutbildning för både interna och externa kunder. Tillsammans med utbildningsteamet kommer du arbeta kreativt för att kontinuerligt utbilda våra kunder och utveckla vårt utbildningscenter, utbildningsmaterial och våra metoder.

Utbildningar som du är med och håller i sker på plats i Kristinehamn, runt om i regionerna och digitalt – vilket innebär att du ibland får resa och uppleva nya plaster. Utbildningar täcker KM:s Kamewa/Kristinehamns produkter, inklusive vattenjet, propellrar, PODS och Canman styrsystem.

Hand i hand med utbildning på plats är du tillsammans med teamet ansvarig för planering och förberedelser av utbildningscentret samt för diverse logistik- och värdaktiviteter för deltagarna under underbildningsbesöken. Det kan innebära att skicka ut kursdetaljer, inbjudningar, agera värd under besöken, löpande utveckling av material och utrustning samt allmänt underhåll. Våra utbildningsgrupper består vanligtvis av mellan 8–12 deltagare från hela världen, så du får chansen att träffa och nätverka med människor från olika kulturer och bakgrunder.

Vi erbjuder dig en innovativ arbetsplats med goda förmåner och härlig gemenskap. Tjänsten är placerad i Kristinehamn och tillåter hemarbete om möjligt företagets policy.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av framdrivningsprodukter samt av mekanik och hydraulik. Exempelvis skulle dina tidigare roller kunna vara inom fältservice, teknisk support, som flygplanstekniker eller mekaniker inom skogsmaskiner. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och vi söker dig som har intresse av att kombinera det tekniska med det mänskliga. Du är en kommunikativ, relationsskapande och självgående person som gillar att lära nytt och utmanas. Du har ett intresse av att förstå hur saker fungerar på djupet, samtidigt som du är bekväm med att nätverka och stå inför andra människor och utbilda.

Goda kunskaper i engelska, skriftligt och munligt, är ett krav för denna tjänst då majoriteten av våra utbildningar hålls på engelska.

Tjänsten kräver svenskt medborgarskap, alternativt att du bott i Sverige i minst 5 år.

Om oss

Kongsberg Maritime Sweden är ett globalt marinteknikföretag som tillhandhåller innovativa och pålitliga teknologilösningar för alla marina industrisektorer inklusive handels-, offshore-, undervattens- och sjöfart. Vi har vårt huvudkontor i Kongsberg, Norge, men har tillverkning, försäljning och service i 34 länder. Kongsberg Maritime är ett dotterbolag till KONGSBERG och en del av en internationell, kunskapsbaserad koncern som levererar högteknologiska system och lösningar till kunder inom olje- och gasindustrin, handelsmarin, försvar och flyg. På Kongsberg tror vi på att tackla utmanande problem och leverera extrem prestanda i extrema förhållanden. Det gör vi genom utmärkta produkter och tjänster utvecklade för att leverera de största fördelarna för våra kunder.

På Kongsberg Maritime i Kristinehamn arbetar ca 300 anställda med sälj, projektledning, forskning, utveckling, konstruktion, service och montering av marknadsledande produkter för framdrift av stora fartyg.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Tacting en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulf Holmgren på telefon 076-307 10 29 eller Johanna Högeryd på 072–310 29 72.

Välkommen med din ansökan senast 20 augusti.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se