Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Fastighetsskötare med besiktningsansvar

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sara Kvist
Telefon
Ansök nu
Om företaget
Hovby Fastigheter är ett tryggt och stabilt familjeföretag med höga ambitioner om att fortsätta att växa och utöka fastighetsbeståndet. Vi äger cirka 500 lägenheter i Kristianstad, Hässleholm, Åhus, Tollarp, Bromölla och Sölvesborg. Vi har kvalité, långsiktighet och hög service i fokus. Vi söker en medarbetare som vill vara med och fortsätta att utveckla vårt bolag med oss och som kan bidra med kunskap och bra service till våra kunder.

Vi söker en fastighetsskötare med besiktningsansvar och i denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du brett och varierat med service och besiktningar till våra kunder som till största delen är privatpersoner, men även ägare av butiker och restauranger. Du åker ut på ärenden hos våra hyresgäster som behöver hjälp med allt från att byta batterier i en brandvarnare till att felsöka och installera en vitvara, underhåll och enklare reparationer, enklare snickeriarbeten eller rensa ett avlopp. Andra arbetsuppgifter kan vara trädgårdsskötsel, snöröjning, halkbekämpning och truckkörning. I rollen har du ansvar för våra besiktningar såsom förbesiktningar och slutbesiktningar inför flytt. Inför besöken planerar och bokar du möten med utflyttande och inflyttande hyresgäster. I rollen har du även ansvar för vår nyckelhantering och för våra egenkontroller på fastigheterna (in- och utvändigt) som tex brandkontroller, kontroll av pannrum, tryck/flöden, fasad, elutrustning etc. Det är ett varierande jobb, praktiskt och administrativt, med många olika uppgifter och där man planerar och lägger upp sin tid själv. Du arbetar med frihet under ansvar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att klara av jobbet tror vi att du har erfarenhet inom fastighetsskötsel eller någon slags hantverksyrke där du haft mycket kundkontakt. Vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med besiktningar och även med administrativt arbete. Som fastighetsskötare med besiktningsansvar är du allmänt händig och praktiskt lagd och har förmågan att se vad som behöver göras i en fastighet. Du är van användare av datorer och olika system.

Som person är du självgående, initiativtagande och ordningsam. Du har blick för vad som behöver göras och kan själv strukturera upp och planera din arbetsdag. Att du är serviceinriktad, social och gillar kundkontakt ser vi som en självklarhet.
Vi har krav på körkort B och att du behärskar flytande svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och du utgår från vårt kontor i Hovby där du sedan tar dig vidare med arbetsbil. Vi ser gärna att du bor i närområdet (Kristianstad med omnejd). Anställningen inleds med en 6 månaders provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning om allt fungerar. Tillsättning av tjänsten sker snarast efter överenskommelse.

Om du är intresserad av tjänsten så sök den redan idag då vi tillämpar löpande uttagning. Sista ansökningsdag är den 22 september. Du söker tjänsten via www.wikan.se. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett tryggt och stabilt företag!
Om du har frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hovby Fastigheter är ett tryggt och stabilt familjeföretag med höga ambitioner om att fortsätta att växa och utöka fastighetsbeståndet. Vi äger cirka 500 lägenheter i Kristianstad, Hässleholm, Åhus, Tollarp, Bromölla och Sölvesborg. Vi har kvalité, långsiktighet och hög service i fokus. Vi söker en medarbetare som vill vara med och fortsätta att utveckla vårt bolag med oss och som kan bidra med kunskap och bra service till våra kunder. Vi söker en fastighetsskötare med besiktningsansvar och i denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.