Hoppa till innehåll

Reservdelsansvarig sökes till auktoriserad verkstad!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Moses Bil och Lack började 1991 med att reparera bilskador och utförde lackering, sedan dess har det hänt en hel del. Vi har gått från 2 st anställda till över 50 st. Alltså har vi växt oerhört de senaste åren.

Vi är ett av Skånes största skadecenter och har en auktoriserad serviceanläggning för Volkswagen, SEAT, Skoda, Cupra, samt Volkswagen Transport. Vi har också en allmän verkstad för service och reparationer som går under Mekopartneravtal, allbilsverkstaden.


Vi letar efter en person som brinner för fordonsbranschen och är duktig på att prioritera sina arbetsuppgifter. Du behöver ha utmärkta kommunikationsfärdigheter för att samarbeta effektivt med tekniker, kunna driva processer och rapportera regelbundet till verkstadschefen

Du bör vara skicklig på att hantera flera uppgifter samtidigt och ha förmågan att prioritera dem effektivt. Teknisk förståelse för fordonskomponenter och reservdelar är viktigt för rollen, liksom förmågan att ta egna initiativ.

Erfarenhet av följande arbetsuppgifter önskas:

  • Gärna erfarenhet av arbete med reservdelar, helst inom fordons branschen.
  • Hantera beställningar och lagerföra nödvändiga reservdelar för att säkerställa att teknikernas behov alltid är uppfyllda.
  • Utveckla och underhålla ett organiserat lagersystem som möjliggör snabb tillgång till, och inventering av reservdelar där det kan vara längre leveranstider för att alltid hålla nere bilarnas ledtider.
  • Vi arbetar med ett "flytande" saldo på lagret.
  • Extra viktigt att du har ett sinne för kvalité! Du ligger ofta steget före i ditt tänk, är ordningsam och punktlig.
  • Du utför noggrann direktsyning av inkommande delar, för att upptäcka brister i tidigt skede.
  • God förståelse för olika system och datorprogram. Lätt för att lära sig nya.
  • Mycket bra kommunikationsförmåga för att interagera med leverantörer, kunder och interna team. Känna dig trygg i dig själv och att du naturligt kan skapa nya affärsrelationer.
  • Organiserad, noggrann och självgående med förmåga att arbeta både självständigt och i team.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan direkt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, tjänsten kan komma att tillsättas inom en 30 dagars period.

Lön efter överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se