Hoppa till innehåll

Personlig assistent till man i centrala Kristianstad

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om arbetsplatsen
Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare i södra Sverige med rötter i den ideella Föreningen Furuboda. Bolaget skapades år 2005 och är ett växande företag. I dagsläget består Furuboda Assistans av ca 600 medarbetare. Vi strävar efter att vara ett föredöme inom hållbart företagande. För oss handlar hållbart företagande om att ha ett starkt kundfokus, välmående personal samt att eftersträva en låg klimat- och miljö-påverkan, samhällsengagemang och lönsamhet genomsyrar alla delar av vår verksamhet. 

Arbetsuppgifter

Vi söker 2 personliga assistenter som är framåtsträvande och positiva till en rullstolsburen man i 55-årsåldern. Han bor i sin lägenhet i centrala Kristianstad. Rullstolsburen är han pga en neurologisk sjukdom. Mannen är social och trevlig som person, gillar kultur, utevistelse och innehållsrika samtal. 

Känner du igen dig? Då kanske du är just den vi letar efter!

Som personlig assistent kommer du att vara en viktig det i hans vardag. Du kommer hjälpa honom med det mesta i vardagen som att sköta hushåll, laga mat, assistera i hygien och omvårdnad. Din uppgift blir att se till att mannens vardag blir trygg för honom.

Arbetstiderna kommer inledningsvis att var måndag-söndag från kl 07,30-12,30 samt måndag till söndag kl 20-23.

Vi ser gärna att 2 personer kan dela på detta schemat och tjänstgöringsgraden blir ca 50% vardera.

Kvalifikationer

Du ska vara självständig, ordningssam och tycka om att tillsammans med honom ta ansvar för det han anser sig behöva hjälp med.

Du har gärna erfarenhet som personlig assistent eller inom ett liknande yrke. Erfarenhet av lift, rullstol är bra. Du talar och förstår svenska bra, då muntlig kommunikation är viktig för att kunna ge det bästa stödet.

Du är rökfri, då detta är viktigt för kunden. Du är självklart positiv och skapar trygghet.

Men viktigast av allt är att du ser människan bakom behoven och förstår vikten av att skapa en trygg och meningsfull vardag. Du assisterar och stödjer vardagen utifrån kundens behov. 

Låter detts som något för dig? Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du skulle passa för arbetet. Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill bli en del av vårt team!

 

Övrigt
Som anställd på Furuboda Assistans blir du erbjuden ett meningsfullt arbete med trygg anställning, friskvårdsbidrag på 2500 kronor, utbildningar och möjlighet till att utvecklas i ditt uppdrag. Vi tycker det är viktigt att medarbetare känner glädje och gemenskap på jobbet, och erbjuder därför en rad olika aktiviteter. Hos oss får du precis som våra kunder vara precis den du är. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i IfA, Intresseföreningen för assistansberättigade, och möter deras höga kvalitetskrav som IfA-godkänd anordnare av personlig assistans

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se