Hoppa till innehåll
Autoexperten/KGK logotyp

Utesäljare till Kristianstad

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om du söker ett utvecklande arbete i ett expansivt företag kan detta vara tjänsten för dig! Autoexperten är en ständigt växande aktör inom bilverkstadssektorn som just nu söker en ny utesäljare till Kristianstad.

Om tjänsten

Vi söker en driven utesäljare med några års erfarenhet och det är en fördel om du redan idag har kännedom om bilverkstadsbranschen i området. Det är viktigt att du drivs av att göra affärer och har förmåga att etablera och underhålla nya samt befintliga kundrelationer. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du kommer att arbeta med våra butiker och verkstäder.

Du kommer bland annat att:
  • Arbeta med aktiv försäljning av reservdelar och övriga bilverkstadsprodukter till både våra befintliga och även nya verkstadskunder
  • Driva expansion i Kristianstad-området dels genom nykundsbearbetning men också genom att förvalta och få befintliga kunder att växa
  • Vara kundansvarig vilket innebär ordermottagning, offertskrivning, förhandling samt uppföljning
Vi söker dig som:
  • Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har god produkt- och branschkännedom inom bilsektorn
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
  • Har lokalkännedom och kontakter i branschen
För att trivas i rollen tror vi att du är en målmedveten och handlingskraftig person som har ett eget inre driv. Du tycker om när du själv kan planera upp dina dagar och har kunden i fokus i allt du gör. Du uppskattar ett högt tempo och har lätt för att skapa goda relationer, både internt och externt.

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Tjänsten utgår från hemmet, med fokus på Kristianstad-området.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information om företaget, besök oss på www.autoexperten.se och www.kgk.se

Välkommen med din ansökan!
Autoexperten/KGK logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (67 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 360 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker, oavsett vilken verkstad du väljer. Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen.

Autoexperten är också ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. Affärsområdet Autoexperten driver butikskoncept, verkstadskoncept, servicecenter och försäljning mot den fria fordonseftermarknaden. KG Knutsson AB kan erbjuda en intressant miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 1.300 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.