Hoppa till innehåll

Lärare spanska

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Antonskolan

Vill du vara med i Antonskolans spännande utveckling? Antonskolan söker en medarbetare som vill vara med och lyfta vår verksamhet till nästa nivå. På köpet får du en bra arbetsplats med engagerade medarbetare med en härlig sammanhållning och vi-känsla. Hos oss har du nära till beslut med goda möjligheter till att vara med och förändra samt utveckla verksamheten.

Anton Utbildning har två grundskolor, Antonskolan Blekedamm och Antonskolan Österäng, med årskurserna från förskoleklass till årskurs 9. Vi värnar om elevgrupper där eleven har närhet till utbildad personal. Vi anser att detta är en förutsättning för att skapa en trygg lärmiljö för våra barn och elever.

På Antonskolan arbetar vi värdegrundsbaserat utifrån ANTON-orden: Ansvar, Närhet, Trygghet, Omsorg och Nyfikenhet. En värdegrund som vi vill att du delar med oss. Vår profil är internationell förståelse och solidaritet: "Vi utrustar världsmedborgare som gör skillnad".

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu dig som är legitimerad lärare med behörighet i spanska åk 7-9, gärna med behörighet för ytterligare ämne där vi i nuläget har behov av spanska men på sikt kan annat ämne kan vara aktuellt.

Som person är du kreativ, lösningsorienterad, trygg och stabil. Du har goda kunskaper i att möta elevers olika behov, lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. I ditt ledarskap är du tydlig samt motiverar andra och skapar engagemang samt delaktighet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete i skola. I uppdraget arbetar du som lärare i åk 7-9. Du kommer att ingå i samarbete med övriga lärare inom arbetslaget, elevhälsan samt ledningsgruppen.

Brinner du för pedagogiskt arbete och nära samarbete med kollegor? Då är du välkommen till oss på Antonskolan!


ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning på 50% med möjlighet till mer. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader med start efter överenskommelse. Vi ser gärna att du kan börja arbeta hos så snart som möjligt. Urval sker löpande, kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Innan du erbjudits en anställning på Antonskolan måste du lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt skollagen 2 kap. 31§. Då handläggningstiden brukar vara ett par veckor är det bra om du redan idag begär ut ett belastningsutdrag.

SISTA ANSÖKNINGSDAG:

2024.09.01. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rektor Mirnes Meskic.

Välkommen med ditt personliga brev och cv tillsammans med lärarlegitimation omgående till nedanstående mail. Ange "Lärare spanska" i ämnesraden.

jobb.blekedamm@antonskolan.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se