Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
08 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Västernorrland växer! I Västernorrland pågår en kraftig expansion och mångas blickar riktas mot norra Sverige. Med våra naturresurser, energiproduktion och outnyttjade råvaror har länet förutsättningar att bidra i den pågående samhällsomvandlingen som få kan matcha. I Västernorrland ska kollektivtrafiken utvecklas inom en rad områden de närmaste åren för att bidra i samhällsomvandlingen. Med utgångs-punkt i ett nytt trafikförsörjningsprogram siktar vi på att skapa en modern, flexibel, tillgänglig och attraktiv kollektivtrafik.

Vill du vara med och leda och utveckla framtidens kollektivtrafik inom Västernorrlands län? Tycker du om utmaningar och vill skapa delaktighet och engagemang ? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker en trygg och förtroendeskapande ledare

Som förbundsdirektör hos oss på Din Tur är ditt uppdrag varierat och spänner över en stor bredd. Ditt fokus är att bidra till att kollektivtrafiken i länet utvecklas och skapar förutsättningar för hållbara resor.

Din vardag handlar mycket om det goda mötet, kommunikation och dialog med medarbetarna, invånarna, interna och externa nätverk samt med politiker och samarbetsparter inom länets kommuner och region. Uppdraget innebär att bereda viktiga politiska överenskommelser, du behöver därför ha en mycket god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politisk styrd organisation.

Du är Din Turs högsta chef, leder myndighetens ledningsgrupp och du rapporterar direkt till politikerna i direktionen.

Vem är du?

För att ta dig an rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av chefstjänst på högre nivå och av att leda genom andra chefer samt erfarenhet av arbete i politisk styrd organisation. Har du erfarenhet av kollektivtrafik och offentlig upphandling ser vi det som fördel.

För att lyckas i rollen som förbundsdirektör har du goda ledaregenskaper med förmåga att skapa förutsättningar för verksamheten att utvecklas och uppnå fastställda mål. Du är lyhörd och nyfiken på omvärlden och ser möjligheter men har också förmågan att analysera risker och bedöma konsekvenser. Som ledare är du tydlig i din kommunikation, du är engagerad, leder med tillit och har ett närvarande ledarskap. Som person är du trygg och visar mod och förmåga att leda även i svåra situationer. Vi lägger stor vikt vid dig som person eftersom vi inom Din Tur jobbar tätt tillsammans.

Om detta stämmer in på dig då kan vi erbjuda en utmanande och intressant tjänst!

Vårt erbjudande:

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden kommer att vara oreglerad och resor i tjänsten ingår.

Funderar du över något?

Om du skulle ha något du undrar över så är du välkommen att kontakta:

Sara Nylund, ordförande - sara.nylund1@rvn.se, 070-190 38 90

Facklig kontakt: Vision Din Tur – visiondintur@fv.vision.se


Vilka är vi på Din Tur?🚋

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns transportkoncept och varumärke. Det ägs av medlemmar vilka är Region Västernorrland och länets sju kommuner.

Hos oss finns både buss, taxi, tågtrafik, färdtjänst och sjukresor. Årligen genomförs 10 000 000 resor med Din Tur. Vi vill öka tillgängligheten genom att skapa ett effektivt och hållbart resande med fokus på säkerheten. Idag och i morgon minskar vi länets negativa miljöpåverkan genom att erbjuda fördelaktiga alternativ till bilen. Verksamheten består idag av ca 50 anställda och finns etablerade med kontor i Kramfors och kundcenter i Ånge. Välkommen att vara med och utveckla Västernorrlands kollektivtrafik!

Vill du påbörja livets nästa arbetsresa med oss?

Du ansöker då genom att skicka din ansökan via mejl till jobb@dintur.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se