Hoppa till innehåll

Driven och engagerad Löneadministratör!

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du nyfiken på att jobba inom ett framåtriktat familjeföretag i tredje generation, mitt i hjärtat av Höga Kusten? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt administrativa team med en Löneadministratör!

MER OM TJÄNSTEN

Som Löneadministratör hos oss ansvarar du för att löneprocessen som helhet fungerar - från kontroll av underlag till beredning och utbetalning av löner, samt därtill kommande rapporteringar och övriga administrativa uppgifter som rör löneprocessen samt anställning och avslut. I befattningen ingår även vissa andra administrativa arbetsuppgifter i mån av tid.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning inledningsvis. Stationering på vårt kontor i Höga Kusten, närmare bestämt i Docksta, med möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan. Du kommer att vara en del av ett litet team administratörer inom ekonomi, lön, HR och marknad som arbetar tätt tillsammans. Din närmsta chef kommer att vara företagets administrativa chef.

OM DIG

Du är utbildad inom löneadministration och har erfarenhet från att ha arbetat med löner sedan innan. Du är van att jobba i olika system där vi ser erfarenhet inom Kontek som meriterande, men det är inget krav. Som person trivs du med att vara på en mindre arbetsplats där varje teammedlem tar stort eget ansvar för sina respektive arbetsuppgifter, men också har viljan och förmågan att i mån av tid kliva in och hjälpa varandra när något akut uppstår. Här är vi varandras arbetsmiljö och tillsammans formar vi trivseln i arbetsgruppen. Därför kommer vi i denna rekrytering värdesätta personliga egenskaper mycket högt.

MER OM FÖRETAGET

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett snart 100-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag ca 550 mkr, har närmare 600 medarbetare och drygt 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se