Hoppa till innehåll
Sejfo logotyp

Inköpare med inriktning tillverkning till Sejfo

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Har du erfarenhet av inköp och beredning till tillverkning? Vill du jobba på ett företag i teknikens framkant? Då har du hittat rätt! Välkommen med din ansökan idag!

Om arbetet
I rollen som inköpare kommer du att arbeta med allt från att vara med i uppstartsmöte i ett nytt projekt till att lösa akuta ärenden. Du tillhör inköpsgruppen som består av inköpschef, inköpare, materialplanering och logistik. Du kommer i det dagliga arbetet att jobba tillsammans med kollegor i de olika projektteamen.

Arbetsuppgifter:
* Inköp riktat mot tillverkning
* Beredning av artiklar
* Leveransbevakning
* Säkerställa leveranser i rätt tid och med rätt kvalitet
* Hantera relationer med befintliga leverantörer
* Utveckla nya leverantörsrelationer
* Leverantörsbesök
* Stötta verksamheten i inköpsfrågor

Om dig
Vi tror att du har erfarenhet av inköp och beredning med inriktning mot tillverkande industri och har förståelse för mekaniska ritningar. Kanske har du erfarenhet från produktionsteknik, montageverkstad eller från konstruktörssidan. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet, framför allt Excel. Har du erfarenhet från kunder med höga krav, t.ex. från läkemedels- eller försvarsindustrin är det ett plus.

Som person är du kommunikativ, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, har eget driv och gillar att arbeta i en händelserik miljö med många olika kontakter. Din noggrannhet och förmåga till struktur i arbetet har du nytta av här. Trivs du med frihet under ansvar, har eget driv och får saker att hända? Då kommer du att trivas här!

Om Sejfo
Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området fabriksautomation.

Om anställning och ansökan
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Ansvarig rekryterare: Åsa Andersson, tel. 073-684 73 29. Sista ansökningsdag: 2024-08-11. Rekryteringsarbetet återupptas den 12 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Sejfo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!