Hoppa till innehåll
Sejfo logotyp

Kvalitets- och miljöchef, Sejfo

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
31 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Vill du vara med i den fortsatta utvecklingen av vårt kvalitets- och miljöarbete? Välkommen med din ansökan idag!

Vi håller en hög kvalitetsnivå idag men vill bli ännu bättre! Därför söker vi dig som vill ansvara för att strategiskt och operativt driva och utveckla kvalitets- och miljöarbetet hos oss.

Om arbetet

I rollen som Kvalitets- och Miljöchef har du det övergripande ansvaret för vårt kvalitets- och miljöarbete. Du kommer att ansvara för att säkerställa våra kvalitetscertifieringar samt stötta och utbilda organisationen i frågor gällande kvalitets-, miljö- och hållbarhetsarbetet. I ditt arbete kommer du att uppdatera organisationen om nya lagar och regler och analysera hur vi påverkas av dessa. Du kommer att arbeta nära verksamheten för att säkerställa att våra krav på kvalitet, miljö och hållbarhet efterlevs.

Som Kvalitets- och miljöchef kommer du att vara ledare för den kvalitetstekniska gruppen som består av 3-5 personer. I rollen ingår budget- och personalansvar samt ansvar för medarbetarnas arbetsmiljö och utveckling. Detta är en ny roll i verksamheten som vi vill utveckla tillsammans med dig.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen där du kommer att ta ett gemensamt helhetsansvar för bolagets verksamhet och utveckling.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att arbeta med förbättring och verksamhetsutveckling. Vi tror att du har utbildning inom ISO9001 och ISO14001. Har du erfarenhet inom GAMP är det meriterande. Kanske har du tidigare jobbat som verksamhetsutvecklare, kvalitetsansvarig eller i liknande roll. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra, är pedagogisk och lyhörd för organisationens behov likväl som du säkerställer att krav efterlevs. Du har erfarenhet av ledarskap och är en trygg ledare med vilja och förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Ditt sätt att kommunicera skapar engagemang och vilja att arbeta i en positiv anda och utvecklande riktning. Du är duktig på att planera och driva arbetet framåt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Om Sejfo

Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området industriautomation.

Om anställningen
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. 073-684 73 29.

Välkommen med din ansökan!

Sejfo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!