Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent sökes för ett vikariat till internationellt företag!

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du kommunikativ och driven som vill arbeta som ekonomiassistent? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

I tjänsten som ekonomiassistent kommer du att assistera ekonomiavdelningen. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:

- Kund- och leverantörsreskontra
- Fakturering/Krediteringar
- Rapportering till SKV
- Löpande bokföring
- Support till övriga avdelningar

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar hos Habia Teknofluor. Tjänsten förväntas starta upp i augusti och är ett vikariat på 12 månader. Du utgår från Habia Teknofluors kontor som är placerat mellan Knivsta och Uppsala, det finns möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar i veckan vid behov.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i tjänsten har du antingen arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter sedan innan eller så har du studerat ekonomi på högskola/universitet eller yrkeshögskola. Det krävs att du har körkort och tillgång till bil.

Vi söker dig som är kommunikativ och behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Som person ser vi att du är prestigelös, driven och affärsmässig. Du har lätt för att lära, är positiv och professionell i ditt arbete.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Vår kund Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt maskinbearbetade detaljer av PTFE. Deras produkter tillverkas enligt högsta kvalitetsstandard, i samarbete med internationella, välkända företag som Parker och Contitech. De levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 120 miljoner.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com