Hoppa till innehåll

ST-läkare till Capio Vårdcentral Klippan

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral i Klippan är en mysig, familjär och välfungerande vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Vårdcentralen är belägen tre mil från Helsingborg, i rymliga lokaler och har en stimulerande variation av patienter, i dagsläget ca 7350. Hit kommer du enkelt med allmänna kommunikationsmedel eller bil.

Hos oss lägger vi stort fokus på god arbetsmiljö och säker vård. Vi har en mycket god sammanhållning, ett komplett team av engagerade och kompetenta kollegor bestående av ca 30 medarbetare. Hos oss arbetar allmänspecialister, ST-läkare, kiropraktor, sjuksköterskor/distriktssköterskor, BVC-sköterskor, barnmorskor, diabetes- och astma/KOL sjuksköterska, kuratorer, Rehabkoordinator, undersköterskor, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, receptionister, dietist och servicemedarbetare.

Capio är en decentraliserad organisation där varje enhet styrs lokalt med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare i spetsen. Detta innebär att beslut kan tas nära verksamheten och att du som medarbetare har en verklig möjlighet att vara med att påverka utvecklingen av enheten. I bakgrunden finns inom Capio en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Detta skapar trygghet och möjligheter till lärande i vardagen.

Nu eftersöker vi en ST-läkare som önskar utvecklas hos oss och få möjligheten att handledas av våra seniora specialister i allmänmedicin, lung- och internmedicin. Hos oss finns det redan ST-läkare som du kommer att ha bra utbyte med.

Varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Din roll

I tjänsten som ST-läkare inom Allmänmedicin arbetar du med att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter som ligger inom ramen för Primärvårdens uppdrag. Du möter en stor variation patienter och ett givande patientklientel typisk för landsbygden.

Du har förståelse för att kvalitet samt uppföljning av kvalitetsmål är en viktig del i vardagen och deltar därför aktivt i det arbetet. Vidare behöver du i din rollvara flexibel och ha förmåga att snabbt kunna växla mellan olika tempo och situationer.

I det dagliga lärandet ingår rondarbete där du och dina kollegor ges möjlighet att diskutera olika patientfall presenterade av enhetens olika yrkesgrupper. Du kommer också att ha en undervisande roll i det dagliga arbetet men också med möjlighet att hålla i interna undervisningstillfällen för vårdcentralens personal. För den som önskar finns det också möjlighet att vara med och utveckla någon av vårdcentralens olika mottagningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en välfungerande och utvecklande arbetsplats med lojala, engagerade kollegor som arbetat på vårdcentralen i många år och som känner våra trognapatienter väl.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i regionen erbjuder vi även egna utvecklings- och nätverksdagar för ST-läkare i Capios regi, allt för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet. Hos oss får du dessutom möjlighet att påverka ditt schema och hemarbete är också en möjlighet om så behövs. Avsatt tid för studier och handledning varje vecka är en självklarhet.

Vi har kollektivavtal och erbjuder andra generösa personalvillkor som vi gärna berättar mer om. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.

Vår förhoppning är att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin.

Om dig

Du är leg. läkare eller specialistläkaremed behörighet att påbörja ST-tjänstgöring i allmänmedicin inom Region Skåne.Du har ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammansmed oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet.

Som person är du lösningsfokuserad och har en positiv inställning till arbetet med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du engagerar dig gärna och eftersträvar god kvalitet i ditt arbete. Våra patienters behov är din prioritering och du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt gentemot dem och dina kollegor. Ett fortsatt gott arbetsklimat och samarbete är något vi eftersträvar tillsammans.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning och tillträde: Efter överenskommelse

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Publicerat: 2024-07-12

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se