Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en Servicerådgivare till Klippan

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (36 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Servicerådgivare till Klippan

Vi behöver förstärkning till vår serviceverkstad i Klippan, där vi är auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. På anläggningen i Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till våra team.

Arbetsuppgifter

I kundmottagningen på Börjessons Bil i Klippan är det nödvändigt att Servicerådgivarnas arbete omfattar såväl servicerådgivning som reservdelar. Nyckeln till framgång på driftstället är samarbete då vi inte klarar oss utan varandra.

I Klippan omfattar arbetet i Kundmottagningen följande:
  • Servicerådgivarens uppgifter är bokning, planering, reservdelsförsäljning, butiksförsäljning och fakturering.
  • Planering och fördelning av arbete för teknikerna i verkstaden. Verkstadschefen är stödjande i uppgiften.
  • Rådgivning vid kundmötet men också vid tillkommande behov av reparation, service och underhåll, då servicerådgivaren behöver kontakta kunden för att få acceptans för de behov som tillkommit.
  • Mötet med kunden sker via flera kanaler såsom telefon, mail och i butik.
  • Servicerådgivarna ska även hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår service.
  • Arbete med kundkommunikationsverktyget ServiceCam för att sända filmer till kunden om bilens reparationsbehov.
  • Garantihandläggning hanteras delvis
  • Kalkylhantering i Cabas (plåtskador hanteras ej)
  • Försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör.
  • Ansvara för ordermottagning av reservdelar och tillbehör över disk, via telefon och web.
  • Godsmottagning och uppackning
  • Lagerhantering och inventering vid behov
  • Exponering av tillbehör och prismärkning och exponering av varor i butik
Arbetstid är förlagd till två schemalagda pass som servicerådgivarna alternerar efter. Varannan vecka arbetar en av servicerådgivarna 06.30 - 15.30. Denna vecka är servicerådgivaren ansvarig för att på morgonen packa upp gods, samt leda och fördela dagens arbete. Den andra Servicerådgivaren arbetar då mellan 08.00 - 17.00 med fokus på inkommande bokningar samt utlämning av bilar.

Vid Verkstadschefens frånvaro är en Servicerådgivare ställföreträdande verkstadschef vilket innebär att man är totalansvarig för driften.

Personliga egenskaper

Börjessons Bil AB i Klippan är en serviceverkstad vilket innebär att medarbetarna behöver vara flexibla och kunna ta sig an andra uppgifter när det finns behov. Vår verkstadschef och våra medarbetare söker dig som har en hög servicekänsla med kunden i fokus och med en förmåga att förstå kundens behov och förmedla det vidare till teknikerna. Stundtals har vi högt tempo vilket vi trivs med. Vi är därför i behov av att relationer och samarbete präglas av lyhördhet för varandra och vi skapar en stöttande atmosfär under vår arbetsdag.

Kommunikation och öppenhet är A och O på Börjessons anläggning i Klippan och vi räknar med att ni skapar det i era relationer med kollegorna. Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Teamet på Börjessons Bil AB i Klippan uppnår regelbundet hög nivå på kundnöjdhet. Vårt motto är att tillsammans når vi nöjda kunder. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Din bakgrund

Teknisk utbildning är meriterande liksom erfarenhet av liknande tjänst eller fordonsbranschen, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Cabas, Saga, Elsa, Etka samt Däckdata är ett plus. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för exempelvis modern fordonsteknik, uppkopplingar och bilbranschens utveckling.

Vi erbjuder

Företaget erbjuder bra ersättningsvillkor samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Börjessons erbjuder medarbetare såväl friskvårdsbidrag, vinstandelsstiftelse och egen ITP1 pensionslösning.

Vi är ett kvalitetstänkande företag och bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vidare är vi en kontrollerad bilverkstad vilket innebär att vi har en extern kontrollant som kvalitetssäkrar arbetets utförande.

Ansökan

Om du vill du bli del av vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan. För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Michael Ohlqvist via mail michael.ohlqvist@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.tea... Sista ansökningsdatum är 2024-11-10. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.