Hoppa till innehåll
Ragn-Sells logotyp

Kostnadsfri CE-utbildning + Garanterad anställning - ansök idag!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du bli en del av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför. Du ges även en fantastisk möjlighet att långsiktigt utvecklas hos Ragn-Sells. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om Ragn-Sells
Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Med 100 anläggningar och 2500 anställda verkar Ragn-Sells koncernen i Sverige, Norge, Danmark och Estland, där de under 2023 omsatte ca 8,5 miljarder SEK.

Information om chaufförskolan
Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen genom lärarledda sessioner och självstudier. Utbildningen är förlagd under 12 veckor med en kombination av både teoretiska och praktiska moment som ger dig de behörigheter som krävs för att du skall kunna utföra ditt arbete som yrkeschaufför. Genom utbildning kommer du att ges yrkeskompetensbevis (YKB) & CE-körkort. Efter avklarad utbildning kommer du ha en garanterad anställning via oss med uppdrag hos vår kund Ragn-Sells.

Utbildningsstart: Oktober 2024

Examen: Januari 2025

Arbetsort: Kiruna

Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen genom lärarledda sessioner och självstudier. Utbildningen kommer varva teoretiska och praktiska moment och som ger dig de behörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete som yrkeschaufför. I detta innefattar yrkeskompetensbevis (YKB), CE-körkort, ADR och truck/traktor-kort. Efter utbildningen kommer du ha en garanterad anställning via oss med uppdrag hos vår kund Ragn-Sells.

Information om tjänsten
Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål från oss och Ragn-Sells är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Efter avslutad utbildning kommer du att ha en gedigen grund att stå på inför din nya roll som yrkeschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra blir du sedan överrekryterad till Ragn-Sells.

Med önskemål från vår kund kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll på alla våra sökanden. Detta sker i samband med ett första samtal.

Arbetsuppgifter:
I rollen som CE-Chaufför hos Ragn-Sells kommer arbetsuppgifterna innefatta avsättningstransporter av material. Arbetet innebär frihet under ansvar där du, i samråd med transportledningen, säkerhetsställer att den dagliga orderdelningen slutförs enligt kundens behov och önskemål.

Arbetet är förlagd måndag-fredag, kl. 06:00-15:00. Möjlighet att istället arbeta kvällstid finns under dessa dagar, med arbetstiderna kl. 15:00-23:30.

Kandidatprofil
För tjänsten är dina personliga egenskaper av stor vikt. Vi söker dig som är:

Serviceinriktad: Du är ansiktet utåt mot kunden och bidrar till en positiv upplevelse

Kommunikativ: Förmåga att effektivt kommunicera med både kunder och kollegor

Lösningsfokuserad och självgående: Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter

Fysiskt uthållig: Arbetet kan vara både fysiskt och mentalt krävande

Säkerhetsmedveten: Säkerhet är en hög prioritet och du bidrar aktivt till detta

För att söka rollen behöver du även:
  • Ha ett stort intresse och vara motiverad för att långsiktigt arbeta i rollen som yrkeschaufför
  • Ha B-körkort
  • Vara 21 år eller äldre då det krävs för att kunna slutföra vår utbildning
  • Ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
START: Oktober 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström (lisa.backstrom@pn.se)

Ansökan och rekryteringsprocess
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

#Chaufförsskolan #Ragn-sells #CE-chaufför
Ragn-Sells logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!