Hoppa till innehåll

Automationstekniker till Sandvik

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för nya äventyr inom automation och teknik? Sandvik söker nu en driven och nyfiken automationstekniker med inriktning mot digitaliseringen på våra borriggar.  Gillar du utmaningar och att jobba i en innovativ miljö? Bra, då har du hittat rätt!
Sandvik är i framkant när det gäller teknisk utveckling, och vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Vi befinner oss mitt i en spännande tillväxtfas och söker nu en engagerad person till vår växande organisation i norra Sverige. 

Din framtida roll
Du kommer du att fokusera på automations- och digitaliseringsprocesser för borriggar både ovan och under jord. Ditt ansvar blir att agera som en länk mellan teknologin och dess användare. Det är viktigt att förstå kundernas behov, så att du kan föreslå optimerade lösningar. Att hålla dig uppdaterad och informerad genom våra stödnätverk blir avgörande för att du ska kunna erbjuda den bästa möjliga servicen och supporten. Du kommer att vara baserad i antingen Kiruna eller Gällivare, med huvudfokus på dessa områden. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta med våra andra kunder i Norden.

Din profil
Dina personliga egenskaper spelar en stor roll för hur väl du kommer att klara av jobbet. Du är social och tycker om att skapa nya relationer. Att ta initiativ, lösa problem och ett intresse för ständig utveckling är naturligt för dig.  Du har en teknisk bakgrund och erfarenhet från praktiskt arbete ute på fältet. Det är bra om du tidigare har jobbat med automation, men det mest avgörande är din vilja och förmåga att lära dig nya saker. Vi erbjuder förstklassiga utbildningar som kommer att förse dig med allt du behöver för att lyckas i din nya roll. Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt, och B-körkort är ett krav. 

Varför Sandvik?
Vad får du förutom en inspirerande och trygg arbetsmiljö?

  • Världsledande industrikoncern: Du blir en del av en global organisation i framkant av branschen.
  • Framtidens teknik: Du kommer att arbeta med den senaste tekniken och vara en del av innovation och utveckling.
  • Stödnätverk: Du får tillgång till teknisk support av högsta kvalitet samt karriärvägar och nätverk som sträcker sig över hela världen.
  • Kompetensutveckling och personlig tillväxt: Vi erbjuder flera möjligheter för dig att utvecklas både kompetensmässigt och personligt.
  • Härlig gemenskap: Du blir en del av en positiv och inkluderande arbetsgemenskap.

Gör dig redo för ett äventyr inom automation på Sandvik. Vi ser fram emot att lära känna dig!

 

 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se