Hoppa till innehåll

Däckmontör till Däckia i Kiruna

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en driven och självgående däckmontör till vår verkstad i Kiruna. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast.

Som däckmontör ska du kunna arbeta med samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg. Arbetet är mycket fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i och gillar lagarbete. Då tjänsten även innebär kundkontakt, ser vi positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

Vi söker dig som:

  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • gillar kundkontakter och har hög servicekänsla
  • har B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Vill du veta mer? Kontakta Oskar Tapani, Platschef, 073-831 12 65. Välkommen med din ansökan till: oskar.tapani@dackia.se senast den 30 juni 2024.

Om Däckia:

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 63 Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni 2012 av Pirelli. De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se