Hoppa till innehåll

Frukt & Grönt ansvarig ICA Supermarket Kävlinge

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ICA Supermarket i Kävlinge är ett familjeföretag som drivs av pappaRoger och hans barn,Micke och Emelie. ICA Supermarket Kävlinges koncept är att vara rationella och kostnadseffektiva. De bistår med varorna kunderna behöver i vardagen! De utmärker sig med låga priser och det ska vara så enkelt som möjligt för kunden. Butiken har 35 anställda och omsätter 175 Mkr.

Kävlinge ligger i den sydvästra delen av Skåne och gränsar till Landskrona, Svalöv, Eslöv, Lund och Lomma.

För kunds räkning söker vidig som vill arbeta i en frukt & grönt avdelning. Vi söker dig som har yrkeserfarenhet av liknande arbete. Du planerar och skapar en fräsch avdelning där kunderna kan hitta allt de behöver till ett bra pris. Inspiration och produktkunskap är väldigt viktigt, samt ett bra kundbemötande.Tjänsten i sig:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för frukt & gröntoch älskar att ge god service till dina kunder!

Dina främsta arbetsuppgifter blir att på ett proffsigt sätt erbjuda upplevelser över kundens förväntan igenom försäljning av en inspirerande avdelning. Du ser till att avdelningen alltid är välfylld och fräsch.Du medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. För dig är ordning och högt tempo en förutsättning för bra resultat. Du är positiv och engagerad och har viljan att utveckla avdelningen dagligen.Du ser till att avdelningen alltid är säljande.Du har stort intresse av att följa säsonger och drivs av att sälja så mycket som möjligt med bra kvalitet till kund.Du arbetar ensam på din avdelning därav inget personalansvar ingår. Du har fullt ansvar för beställningar, prissättning, kampanjplanering, skyltar & etiketter,datumkoll, ombygg, svinn & priskommunikation, inventering och städ.

Dina egenskaper:

Du har ett stort intresse för frukt och grönt.Vi ser att duhar ett bra och positivt kundbemötande. Du drivs av sälj och kundnöjdhet. Du är trygg i dig själv ochdelar gärna med dig av din kunskap, tips och ideér. Du är fysiskt stark och klarar tunga lyft. Du är snabb, organiserad och självgående. Vi söker dig som vill satsta och utvecklas inom ICA.Du ska kunna börja kl 05:45 på morgonen då bil & körkort är ett plus om du bor utanför Kävlinge.

Kvalifikationer/Meriter:

Har arbetat i en frukt & grönt avdelning eller annan avdelning,gärna från ICA

Arbetat inom dagligvaruhandeln i minst några år

Förståelse för butiksekonomi

Flytande svenska i tal och skrift

Kunskaper inom AOB, Min butik eller liknandeAnställningsform:Heltid. Dagtid. Dina arbetstider är 05:45-16:00, ledig tisdagar samt varannan onsdag. Du arbetar varannan helg: lördag 05:45-16:00, söndag 08:00-15:00.Tjänsten är tillsvidare med start 1 september. Lön enligt överenskommelse.Butikens öppentider är kl 06:30-22:00.Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast.Rekrytering:

Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning & Rekrytering AB ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Rosénssons är det lokala företaget som bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten. Vi gör våra kunders vardag lite enklare!EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

Vid frågor kontakta ann-charlott@rosenssons.com

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se