Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Arbetsuppgifter

Som chaufför hos Byggelement är du en viktig länk och nyckelperson mellan våra fabriker och leverantörer. En typisk dag hos oss börjar med att lasta på element på lastbilen för att sedan åka vidare till en av våra kunder eller projekt.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng av kollegor som arbetar rikstäckande. Samarbete är viktigt, även om du främst arbetar självständigt. Vi har investerat i nya lastbilar, vilket kommer ge dig och dina kollegor en ny och fräsch arbetsmiljö.

I rollen krävs förmågan att hantera förändringar och kunna ställa om utifrån situationens krav. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med bra service gentemot våra kollegor i fabrik och hos kunder.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning. Vi ser även att du bor i Katrineholm eller Hallstahammar med omnejd.

Till denna roll ser vi att du är en driven och ambitiös person som uppskattar ett arbete med varierade arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och lösningsorienterad med förmågan att arbeta proaktivt och förutse utmaningar och problem innan de inträffar.

Du ska även ha;

  • Körkort klass CE
  • YKB
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan! Vår plan är att tillsätta tjänsten omgående och intervjuer kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Byggelement ingår i Peabkoncernen och är en del av Peab Byggsystem Prefab som består av ytterligare två företag, Smidmek i Eslöv AB och K-System AB. Omsättningen i Peab Byggsystem Prefab är ca 1,5 mdkr och antal egna anställda ca 400 personer. Peab Byggsystem Prefab är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem både i stål och prefabricerade betongelelement.

Vi producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Vi levererar både semi- och helprefab till olika typer av byggnader, t.ex. flerbostadshus, kontor, hotell- och industribyggnader, affärslokaler samt vård och skola.

Skandinaviska Byggelement AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren