Hoppa till innehåll

Kvinnlig personlig assistent sökes i Katrineholm

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en kvinnlig personlig assistent.

Som assistent kommer du att vara en del av vardagen för en pojke som bor med sin familj i Katrineholm. För att assistansen ska fungera optimalt är det avgörande att du lär känna både pojken och hans familj. Pojken är 7 år gammal och har behov av assistans dygnet runt. Han får hjälp med andning och är mycket känslig för infektioner.

Som personlig assistent arbetar du i någon annans hem, och det är viktigt att du är lyhörd för familjens behov. Du behöver kunna arbeta självständigt men också samarbeta med andra assistenter och pojkens föräldrar. Vi söker någon med personlig lämplighet för uppdraget. För oss är det viktigt att du är ansvarsfull och noggrann i ditt utförande av arbetsuppgifterna enligt givna instruktioner. Din personlighet bör bidra till att skapa en lugn och trygg miljö i hemmet.

Detta ser vi som krav för att arbeta som assistent i uppdraget:

Att du har behärskar svenska i tal såväl som skrift.

Om tjänsten

Tjänsten är till en början ett vikariat. Vi erbjuder en fast timlön som bestäms genom överenskommelse, och övriga ersättningar följer kollektivavtal. Urvalsprocessen sker löpande, och mer information ges vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Arbetstider är följande:

Arbetstider: 12.00 - 20.00 eller 10.00 - 20.00

Tre till fyra dagar i veckan.


För anställning hos Genova Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) och finns på webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se