Hoppa till innehåll

Grisskötare till gård i Södermanland

Sista ansökningsdag
18 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Vi är AgroFlow - och vi förstår de komplexa utmaningarna som lantbrukare möter. Med vår kunskap från den svenska lantbrukssektorn och vår långa erfarenhet inom bemanning erbjuder vi skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi anpassar oss noggrant till dina unika behov för att säkerställa att du alltid har tillgång till rätt arbetskraft, oavsett säsong.

Just nu söker vi en Grisskötare till en gård i Södermanland

Är du en person med stort intresse för djur? Vill du arbeta i en dynamisk och spännande miljö där ingen dag är den andre lik? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten: Just nu söker vi en engagerad och ansvarstagande grisskötare till BB-avdelningen, till vår kund i Södermanland. Du kommer huvudsakligen att vara stationerad på BB-avdelningen av grisning, vilket innefattar omvårdnad av kultingar, vaccinering och kastrering samt hälsokontroller. Andra uppgifter förekommer också, och ingen dag är den andre lik, så det kräver en flexibilitet. Tjänsten är på heltid men deltid är också möjligt. Möjlighet till boende finns på gården. Arbetstid är dagtid kl. 07.00-16.00 med helgpass var 3:e helg.

Vi ser helst att du är en bra lagspelare och som inte är rädd för att hugga in där det behövs. Du har ett djuröga och är lyhörd för djurens välmående och ser till att göra färdigt jobbet. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Denna tjänst är en rekrytering vilket innebär att du blir rekryterad av oss, men blir anställd direkt till gård.

Vi erbjuder:

  • Heltidstjänst: Arbeta i en stabil och trivsam arbetsmiljö. Du blir anställd hos oss på Agroflow och uthyrd till gårdar inom ditt närområde. Du utgår hemifrån och arbetar efter det schema som du fått tilldelat.
  • Försäkring: Vi erbjuder en heltäckande försäkring för din trygghet när du är ute på dina uppdrag.
  • Stöd: En närvarande och stöttande chef som finns tillgänglig under hela uppdraget.
  • Boende: Möjlighet till boende finns på gården
  • Lön enligt överenkommelse

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av gris är meriterande men inget krav
  • Ansvarsfull och pålitlig.
  • Har ett bra djuröga
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team.
  • God kommunikationsförmåga.
  • B-körkort


Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din erfarenhet och varför du är intresserad av tjänsten till info@agroflow.euVi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt, då tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Kontakt: Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma på 0760219243 eller via Emma@agroflow.eu

Att jobba hos oss på AgroFlow innebär att du blir en del av ett team som sätter personlig utveckling i fokus. Som uthyrd djurskötare hos oss har du alltid en närvarande chef som stöttar dig under dina uppdrag. Du har möjlighet att bredda din kunskap och erfarenhet genom att välja olika uppdrag inom olika branscher och bli en vass och eftertraktad medarbetare på marknaden.

Vi är Agroflow - som brinner för den gröna näringen och har som mål att utveckla och driva svenska lantbruk framåt. Vår mission är att hitta och matcha ny kompetens till svenska gårdar, men även andra branscher.

AgroFlow har en stark passion för lantbruk och en djup förståelse för de lagkrav och påverkan som branschen står inför och har erfarenhet som spänner över både USA och Sverige, vilket ger oss ett unikt perspektiv och en bred kompetens inom lantbruk.

Vi ser fram emot att höra från dig - Varmt välkommen med din ansökan!

www.agroflow.eu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se