Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Zeppelin-CAT söker regionstekniker inom asfalt/paving!

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Zeppelin-CAT söker nu en Regionstekniker med tekniskt kunnande inom asfalt/paving. Vi söker dig med stor erfarenhet och spetskompetens inom just asfalt/paving, där vi tror att du kommer att vara övriga fält- och verkstadsmekaniker, servicesäljares samt reservdelspersonals support/stödfunktion. Rollen är 50% produktiv och 50% administrativ, där du förväntas utveckla fält/verkstadsmekaniker att själva kunna arbeta med renovering, felsökningar, service och reparationer av asfaltsmaskiner samt även våra servicesäljares kunskaper inom området.

I den produktiva delen är du själv ute och tar fram offerter, felsöker och kontrollerar maskiner som ska in på vinterservice.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Tar fram offerter
  • Felsöker och kontrollerar maskiner
  • Support och stödfunktion för kollegor inom asfalt/paving
  • Utveckla fält- och verkstadsmekaniker inom asfaltsmaskiner
  • Utveckla servicesäljarnas förståelse för att kunna räkna på jobb inom asfaltsmaskiner
  • Bevaka leveranser och fortlöpande arbeten i våra verkstäder runtom i Sverige (men framförallt i Region Syd).
  • Vanligt förekommande mekanikerarbete

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är självgående, har en problemlösande personlighet och vara lätt att samarbeta med. Du ska trivas i en roll där du är både operativ och strategisk, och där en dag inte är en annan lik. Vi tror att du har en stor erfarenhet och intresse för just asfaltsmaskiner och att du känner dig bekväm med att dela med dig av all din kunskap till oss övriga kollegor.

Vi erbjuder:

  • Ett roligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Placering: Karlstad, Växjö, Landvetter eller Eslöv.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Ulrika Goodholm 073-0810600 ulrika.goodholm@zeppelin.com eller ansvarig rekryterare Mikaela Murén, 070-7172181 mikaela.muren@zeppelin.com

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.