Hoppa till innehåll
Teamolmed AB logotyp

Ortopedingenjör/Ortopedteknisk patientmottagare TeamOlmed Karlstad

Ansök nu
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Ortopedingenjör eller Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed i Värmland. Vi är i dagsläget cirka 20 anställda. Vår största uppdragsgivare är Region Värmland där vi sköter den ortopedtekniska servicen. Vi har vår verksamhet på Drottninggatan 32 i Karlstad, där vi också erbjuder egenvårdsprodukter som skor, inlägg och ortoser i vår butik/privatmottagning.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta emot och hjälpa patienter med bedömning, förskrivning, anpassning och leverans av ortopedtekniska hjälpmedel. Vilka hjälpmedelstyper du kommer att arbeta med avgörs av din utbildning och erfarenhet. Om du inte har direkt erfarenhet av ortopedteknik så internutbildar vi dig till att arbeta främst med hjälpmedel för fötter samt fot- och knäled.

Vem vi söker
  • Utbildad ortopedingenjör alternativt fysioterapeut, podiater, fotvårdare eller arbetsterapeut
  • Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
  • God datorvana
  • Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta kliniskt med patienter
Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, har ett intresse för digital teknik och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, personalrabatt, tillgång till förmånsportal samt kollektivavtalad tjänstepension. Du kommer att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Vi erbjuder utvecklingsprogram för både nyutexaminerade ortopedingenjörer och för dig med annan vårdutbildning som vill jobba kliniskt med patienter. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare, 6 månaders prövotid tillämpas. Start omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Klinikchef Erling Larsson 070-355
84 15.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Embla Medicals hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Karlstad-Sweden/Ortopedingenjr-Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Karlstad_REQ-3678

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Jobbcenter".
Teamolmed AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed är en del av Embla Medical - en ledande global leverantör av innovativa mobilitetslösningar. Våra värdeord är
Ärlighet, Sparsamhet och Mod.