Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Industrisäkerhetspersonal till Securitas Karlstad

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Strävar du också efter trygghet? Nu har vi en spännande tjänst för dig som vill utmana dig själv i en helt ny roll hos oss.

Är du redo att kombinera trygghet med spänning i en helt ny roll? Vi söker nu 12 engagerade och ansvarstagande kollegor som vill vara en del av vårt säkerhetsteam och bidra till en säkrare arbetsmiljö hos vår kund.

Som en del av vårt team kommer du spela en central roll i det dagliga säkerhetsarbetet. Tjänsten är en kombinationstjänst där du tillsammans med dina kollegor kommer utföra en rad olika uppgifter, med fokus på bevakning och säkerhet. I denna roll kommer du få en rad utbildningar för att ha optimala förutsättningar för att lösa dina uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bevakningsuppdrag i form av ronderande bevakning och stationärbevakning
  • Förebyggande brandskyddsarbete
  • Räddningsinsatser
  • Övningar
  • Arbete på hög höjd och i trånga utrymmen

Du kommer arbeta enligt ett 5:2-schema, vilket innebär att du arbetar fem dagar ena veckan och två dagar nästa. Då vi har bemanning dygnet runt, kommer du att rotera mellan dag- och nattpass månadsvis. Längden på arbetspassen kommer vara 12h. 

Ta chansen att bli en del av vårt säkerhetsteam och upptäck din fulla potential. Ansök idag och kliv in i en roll där du gör skillnad - varje dag.

Vi är trygghet. Vi är Securitas


Kvalifikationer

Du behöver ha godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska. Vi vill också att du har ett b-körkort eftersom du kommer använda dig av bil i jobbet.

Specifikt efterfrågade krav:

  • Godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska
  • B-körkort

Utöver kraven ovan ser vi också att du besitter erfarenhet och/eller utbildning inom minst ett av följande:

  • Brand- och räddning
  • Bevakningsbranschen
  • Förebyggande brandskyddsarbete
  • Tekniska lösningar

När vi söker nya kollegor lägger vi vikt vid att hitta rätt person baserat på dina personliga egenskaper, eftersom de avgör hur du är på jobbet. Vi är övertygade om att dessa egenskaper är avgörande för hur du kommer trivas och prestera hos oss.

Exempel på beteenden vi tror att du besitter:

  • Du arbetar noggrant, följer uppsatta rutiner och är duktig på att slutföra dina åtaganden.
  • Trots motgångar eller pressade situationer har du förmågan att bibehålla ett gott humör och en positiv inställning.
  • När andra i din närheten är upprörda, kan du vara den som är lugn och samlad.
  • Vid hastiga förändringar kan du snabbt anpassa dig och arbeta efter nya direktiv.

Fysiska krav:

Inför en eventuell anställning genomförs en medicinsk kontroll och ett rullbandstest som sista steg i rekryteringsprocessen. Ett drogtest kommer också att utföras om du inte redan har en anställning på Securitas.

Din fysiska arbetsförmåga utvärderas genom sex minuters gång på ett lutande rullband med en hastighet på 4,5 km/h. Under provet ska du vara iförd den arbetsutrustning som används i arbetet exkl. andningsmask. Du kommer även ha extra vikt på dig som kommer vara minst 24kg.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Vi ser att du kan vara tillgänglig att påbörja tjänsten hos oss den 1/12 - 2024 för att påbörja utbildningar som tjänsten kräver och vara redo vid starten av uppdraget som planeras vara 1/1-2025

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: johan.rundh@securitas.se

  • Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde 1/12 - 2024 . Vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 11/9

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du här: securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.