Hoppa till innehåll

Hussäljare, Agent, LB-Hus Karlstad

Sista ansökningsdag
21 februari 2025 (161 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta med försäljning där du hjälper kunder att förverkliga sina livs största drömmar? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig!

Om rollen

Vi söker nu en entusiastisk Säljagent till vårt distrikt i Karlstad/Värmland! Detta är en perfekt chans för dig som vill driva eget företag och förverkliga husdrömmar. Som säljagent för LB-Hus får du en kreativ och stimulerande arbetsroll där din förmåga att kommunicera och bygga relationer med kunder är avgörande. På LB-Hus står kunden i fokus, och ditt uppdrag blir att vägleda och inspirera dem genom hela processen fram till deras drömhem.

I din roll kommer du att bearbeta den lokala marknaden och skapa en stark medvetenhet om LB-Hus inom ditt distrikt. Det är en fördel om du utgår från Karlstad eller dess omnejd. Förutom att prospektera nya kunder kommer du att skapa försäljningsmöjligheter genom att samarbeta med markägare och fastighetsmäklare. Du arbetar proaktivt och deltar i evenemang, husvisningar och bomässor för att maximera kundkontakten. I ditt arbete fungerar du även som projektledare, där du följer upp kunderna fram till det att en byggledare från vårt team tar över.

Om uppdraget

Detta uppdrag avser ett agenturavtal, så vi ser gärna att du har, eller är beredd att starta, eget företag. Vi erbjuder förmånliga villkor och ekonomiskt stöd för att hjälpa dig etablera dig. Du får tillgång till ett brett sortiment och ett av marknadens mest attraktiva erbjudanden inom prisvärda kvalitetshus som ger kunderna "mest hus för pengarna". Vi satsar på ditt framgång genom ett stödjande ledarskap, central support, och relevanta säljdistrikt.

Vi söker

Som hussäljare är du vår viktigaste länk mot konsumentmarknaden och den första avgörande kontakten för kunder som vill köpa ett LB-Hus. Vi letar efter dig som har erfarenhet av kvalificerad försäljning. Om du dessutom har erfarenhet inom småhus eller byggbranschen är det meriterande. Erfarenhet som säljare inom kvalificerad försäljning eller att ha drivit egen verksamhet är också fördelaktigt. För att trivas i denna roll behöver du vara engagerad, ha en god affärssinne och alltid sätta kunden i första rummet. Det är viktigt att du är bekväm med att hantera flera uppgifter samtidigt.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, dock senast 6 oktober 2024. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24 .

LB-Hus

LB-Hus grundades 1957 och är en av Sveriges största småhustillverkare och en del av koncernen Svensk Husproduktion. LB-Hus har en stark tradition av att leverera nyckelfärdiga hus med totalentreprenad men kan även erbjuda försäljning av byggsatser. LB-Hus har två produktserier LB Start, för kunden som söker en snabb och enkel process där de mest populära tillvalen utgör grunden samt LB Optimal som erbjuder en bred grundstandard och möjlighet till viss flexibilitet. Under årens lopp har vi framgångsrikt byggt över 40 000 hem med fokus på att alltid erbjuda våra kunder "Mest hus för pengarna". LB-Hus har produktion och huvudkontor i skånska Bromölla.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 februari 2025 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se