Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Vi söker anläggningsarbetare till Jordells!

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för nya utmaningar och vill bidra till framtidens samhälle? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker både dig med tidigare erfarenhet av markarbete och dig som är nyfiken på att lära nytt. Här finns möjligheten att få arbeta hos Jordells som är ett fullständigt entreprenadföretag som alltid sätter kundens intressen och behov i främsta rummet. Med omfattande tjänster, hög kvalitet och starkt engagemang bygger de framtidens samhälle på ett långsiktigt och hållbart sätt. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Jordells fler anläggningsarbetare inom området Schakt och förläggning av el/fiberkabel. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Jordells under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till rebecka.permestam@pn.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att spela en central roll i Jordells mark- och anläggningsprojekt, där din roll innebär att genomföra olika typer av markarbeten enligt ritningar och specifikationer. Trots att arbetet innebär ett eget ansvar, ingår du i ett team som präglas av en stark samarbetskänsla, där ni tillsammans arbetar för att framgångsrikt avsluta projekten och leverera goda resultat.

Tjänsten har sin utgångspunkt i Karlstad, men resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från anläggningsbranschen, alternativt har erfarenhet och kunskap om annat praktiskt arbete, såsom bygg, mekanik eller industriarbete
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
Meriterande med
  • BE-och C-körkort
  • Maskinförarbevis, såsom för hjullastare, grävmaskin eller liknande
  • Fullföljande APV, ESA & EBR utbildning
I denna rekrytering värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt driv till att arbeta inom branschen. Du har även mycket goda möjligheter till att samarbeta med andra och trivs med att arbeta i grupp. Vidare bör du vara flexibel och drivande i ditt eget arbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#jordells #anläggning #mark #entreprenad

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!