Hoppa till innehåll

O´learys Karlstad söker bartender

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Inledning

Är du vår nya bartenderkollega? Vill du bli en viktig del av vårt team och skapa fantastiska gästupplevelser? Är du driven, serviceminded och trivs i högt tempo? Då är denna tjänst för dig! Arbetsuppgifter

Som bartender hos oss på O’Learys Karlstad kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att servera våra gäster i baren. Du ansvarar för att ge gästerna en bra upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Det ingår även att motta leveranser, säkerställa baren inför öppning, hålla rent och snyggt samt alltid följa alkohollagens regler. Hos oss kommer du jobba som en del i teamet och samarbeta med både serveringspersonal och övriga kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö.

Vi söker dig som

Är flexibel, serviceminded och har god förmåga att kunna hantera stress och ställa om i omväxlande situationer. Du är noggrann och tycker att detaljer är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Du är effektiv, lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig. En viktig lagspelare som kan bidra till ett starkt team och god atmosfär i vår restaurang. Du behöver vara 18 år eller äldre och tidigare erfarenhet inom bar/service krävs.

Om OLearys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister.

Vi ser fram emot din ansökan!

START: 1/9

OMFATTNING: 50%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Kvällar och helger.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 december 2024 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se