Hoppa till innehåll

Customer Service Manager till Nordic Paper

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

  • Leda ett engagerat och drivet team
  • Arbeta i omväxlande miljö
  • Kundservice för internationell handel

Vill du arbeta som ledare för ett engagerat och drivet team? Har du dessutom sinne för riktig god service och kunskaper inom logistik? Då kanske du är vår nya kollega!

I den här rollen befinner du dig mitt i vår affär, där du och ditt team tillsammans arbetar för att skapa goda kundupplevelser. Här kommer varje dag att se olika ut och planeringen kan snabbt ändras. Detta är ett arbete för dig som gillar dynamiska arbetsdagar och både vill jobba operativt och strategiskt.

Teamet består av erfarna, kompetenta och drivna medarbetare. Ditt arbete kommer att bestå av att coacha, leda och utveckla både din avdelning och dina medarbetare.

Du ansvarar för avdelningens måluppfyllelse, budget och resultat, vilket bland annat innebär ansvar för att upprätta mätbara mål, driva strategisk utveckling och ta fram och följa upp nyckeltal. Du kommer att arbeta för systematisk utveckling av avdelningens arbete och ansvara för kvalitet och dokumentation och upprätta instruktioner.

Du rapporterar till Direktör för Supply Chain & IT och är placerad på vårt kontor i Karlstad. I uppdraget ingår resor till alla våra skandinaviska enheter.

Vem söker vi?

Du har...

  • Eftergymnasial examen inom ekonomi, logistik, teknik eller annat område som arbetsgivaren bedömer som relevant.
  • Flerårig erfarenhet av arbete inom logistik, internationell handel och/eller kundservice.
  • Tidigare arbetat som chef eller haft personalansvar.
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
  • Goda datakunskaper.
  • B-körkort.

...och kanske till och med:

  • Ytterligare språkkunskaper.

Vi söker en ny kollega och ledare som:

  • Har ett gott ledarskapstänk, där du tillsammans med din personal skapar en god arbetsmiljö, goda resultat och goda relationer.
  • Har ett utpräglat servicetänk i möten med människor, i alla sammanhang.
  • Gillar omväxlingen i att både arbeta operativt och strategiskt.
  • Uppskattar bredd av olika arbetsuppgifter.

Vad erbjuder vi?

Som anställd på Nordic Paper erbjuder vi dig kollektivavtalsförhandlade villkor, generösa pensionsavsättningar och trygga försäkringar. Du får också ta del av bonussystem, trivselpeng, förmånscykel och en rad sociala aktiviteter. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och du får fria anmälningsavgifter till ett flertal olika motionslopp. På några av våra anläggningar finns även gym och lunchservering.

Om Nordic Paper

Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkar högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.

Om anställningen

Tjänsten är heltid, tillsvidare med placeringsort Karlstad. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi använder Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen. Efter att du har skickat in din ansökan får du ett separat mejl med information om Alva Labs tester. Om du redan har gjort testerna i en tidigare ansökan till oss behöver du inte göra om dem igen.

Sista ansökningsdag är 4 augusti men urval och beslut kan komma att ske tidigare, så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta David Högström, Direktör för Supply Chain & IT via mejl, david.hogstrom@nordic-paper.com.

I denna rekrytering har vi gjort våra val gentemot media och annonsering. Vi undanber oss därför kontakt med media- och rekryteringsbolag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se