Hoppa till innehåll

Redovisningskonsult till Accountor Karlstad

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Accountor befinner sig i en expansiv fas. Nu ska vi växa och bli fler. Har du erfarenhet inom redovisning, är serviceinriktad, tycker om att arbeta i team samtidigt som du vill ha väldigt kul på jobbet? Bra, då är det här tjänsten för dig!

Från vårt kontor i Karlstad kommer du arbeta tillsammans med ett drivet och glatt gäng på 35 personer som alla bidrar till att skapa en stimulerande och givande arbetsplats. Vi hjälps åt och bollar idéer, lyfter och stöttar varandra såväl som att lägga stor vikt vid att alla ska trivas och känna att varje arbetsdag är givande och stimulerande. I rollen som redovisningskonsult har du stor fokus på kundkontakt och variation. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher. Du rapporterar direkt till din Team Manager Julia.

Rollen som redovisningskonsult innebär att du tillsammans med ditt team ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår främst arbete med reskontrahantering och löpande redovisning, avstämning och kvalitetssäkring.

Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.

Vad kan Accountor erbjuda dig:

  • Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
  • Hybrid arbetsplats. Jobba från kontoret eller hemifrån.
  • Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.


Vem är du?

Vi tror att du har jobbat i några år med redovisning och gärna har jobbat på byrå sedan tidigare. Du är självgående med löpande redovisning och månadsavstämningar för företag inom K2-regelverket. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande är ett krav. För att trivas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera god kontakt med våra kunder. Som person är du glad, positiv och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Det är meriterande om du har arbetat i Fortnox.

Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 500 anställda på arton orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

OBS vi bearbetar ansökningar från och med 2024-08-05

Ansökan

Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Julia Carlsson; julia.carlsson@accountor.se.

Mer nyfiken?

Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss här eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se