Hoppa till innehåll
Flugger Sweden AB logotyp

Store Assistant - Flügger Karlstad (vikariat)

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Team, Time & Trust

Är du vår nya Store Assistant/butikssäljare till butiken i Karlstad, en av våra många butiker? Här är vi ett proffsigt team som tycker om att arbeta tillsammans och för varandra.

Är du redo att ge det där lilla extra för en försäljning? Vill du arbeta i en positiv miljö med stora möjligheter till personlig utveckling? Då är du den vi söker.

Som Butikssäljare på Flügger har du ansvaret för att tillsammans med dina kollegor utveckla butiken, skapa inspiration, och möta kunden på ett professionellt sätt.

Häng med på resan

Det viktigaste är att du är service-minded och proaktiv. I våra butiker ställer vi upp för varandra, vi hjälper varandra, håller ihop och har tilltro till varandra. Vi är också del av ett större team som hjälps åt tvärs över landet. Vi har alltid våra värdeord med oss som ledstjärnor - Team, Time & Trust.

Din palett

Är du den
  • som har erfarenhet från färgbranschen eller handel?
  • som drivs av försäljning och har tidigare erfarenhet av sälj?
  • som är bra på att kommunicera och samarbeta?
  • som kan ta egna initiativ?
  • som är resultatinriktad, ambitiös och drivs av att överträffa förväntningar?
  • som har en hög energinivå och trivs i en hektisk vardag?
Vi erbjuder
  • Ett av marknadens starkaste varumärken inom färg och tillbehör.
  • Ett företag med fokus på miljö och hållbarhet genom strategiska mål.
  • Många omväxlande arbetsuppgifter och en vardag där sällan en dag är den andra lik.
I dina arbetsuppgifter ingår att serva kunder med hög energinivå, att ta emot, packa upp och lägga beställningar på varor. Du bidrar med att komma med lösningar, att ge rådgivning och inspiration både internt till dina kollegor och till våra kunder. Du förväntas också lära dig om de verktyg vi har och genomföra andra förekommande arbetsuppgifter.

Deadline: Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Senast
Arbetsplats: Karlstad

Varaktighet: Vikariat Från 15. juli - 31. oktober 2025

Kontakt: Ida Persson
Mail: idpe@flugger.com
Telefon: (+46) 54219290

Flügger ser enbart på kombinationen av personliga och professionella kvalifikationer när vi bedömer en kandidats behörighet. Vi värdesätter mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.


Flugger Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Flügger

Flügger Group är en internationell koncern med säte i Norden. Flügger är börsnoterat och har en årlig omsättning på cirka 2,200 miljoner DKK och 1,700 anställda. På Flügger utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi färger, träskyddsmedel, tapeter, målarverktyg och mycket mer i professionell kvalitet, samtidigt som vi hjälper kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda.