Hoppa till innehåll

Nätplanerare till Ellevio i Karlstad!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el – från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

För vår kund Ellevios räkning söker vi nu en Nätplanerare med placering i Karlstad!

Som Nätplanerare har du en viktig roll för att Ellevios elnät ska utvecklas på bästa möjliga sätt. I rollen arbetar du med att planera och designa elnätet för olika områden såsom bostads- och handelsområden, industriområden, solcellsparker, batterilager och laddningsinfrastruktur för elfordon. Du arbetar även med analys och nätplanering för att minimera risken för strömavbrott.

I nära samarbete med områdesansvariga, som ansvarar för Ellevios investeringar, tar du fram nätplaneringar och analyser för elnätet. Du ansvarar för budget, investerings- och lönsamhetskalkyler samt för val av teknisk nätlösning med tillhörande dimensionering och nätberäkning.

Hos Ellevio arbetar du med ett engagerat och positivt team som alla drivs av utmaningar, spännande projekt och där de kontinuerligt jobbar med verksamhetsutveckling för att förbättra deras sätt att arbeta. Dessutom får du arbeta på en arbetsplatsdär man strävarett flexibelt arbetssätt och värnar om en god balans i vardagen. Teamet du kommer arbeta i består av cirka 30 personer där laganda och hjälpsamhet står i fokus. Ellevio som arbetsgivare strävar efter att vara en arbetsplats som främjar mångfald i kompetens, kön och personligheter och har tilldelats utmärkelsen att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

  • Planera och designa elnätet för olika områden
  • Utföra analyser och nätplanering för att minimera strömavbrott
  • Ta fram budget-, investerings- och lönsamhetskalkyler
  • Skapa ellinjescheman i Autocad
  • Ta fram pris och skicka offert till kund
  • Fakturera och administrera ärenden
  • Utföra kreditprövningar

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är 1 septembereller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt på initialt 12 månader. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar och kontorstider.

Din profil

Vi söker dig somhar en relevant högskoleexamen inom exempelvis elkraft, elektroteknik, energi och miljö, ekonomi eller teknisk fysik. Har du annan ingenjörsexamen och ser detta som spännande och något du ser dig själv utvecklas inom är även det relevant, och har möjlighet att arbeta lokalt på Ellevios kontor i Karlstad. Vidarehar du flytande kunskaper i svenska i tal och skrift.Det är meriterande om du har erfarenhet av Autocad, erfarenhet av Netbas, kunskaper inom företagsekonomi, och erfarenhet av kreditprövningar och faktureringar.

Som person är du kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när arbetstempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta självständigt likväl i samarbete med andra.

Denna tjänst är säkerhetsklassad och för slutkandidat kommer vi genomföra bakgrundskontroll, kreditupplysning och referenstagning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
17 november 2024 (152 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se