Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Transportledare till PreZero

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du kommunikativ, social och gillar administration? Vill du arbeta med transportledning på ett företag inom miljö- och återvinningsbranschen? PreZero söker nu en transportledare till Karlstad. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att PreZero har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och PreZero en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering, oavsett typ av restmaterial eller verksamhet. Tillsammans med deras kunder bidrar de till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. De samlar in och hanterar restmaterial från kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I deras vardag är kundnytta lika med miljönytta.

I Sverige finns de på ca 60 platser, har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar och sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Deras verksamhet skapar inte bara värde för de kunder som de levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att förädla avfall till värdefull returråvara för nyproduktion.

Arbetsuppgifter

I rollen som transportledare kommer du att leda ett team där du utvecklar, planerar och följer upp avdelningens dagliga verksamhet. Därtill har du kontakt med kunder i syfte att informera dem om deras leveranser och sköter uppföljning av diverse frågor. Du har således en koordinerande samt administrativ roll vilket bland annat innefattar prissättning, fakturahantering, ordermottagning samt reklamation- och avvikelsehantering. Avslutningsvis arbetar du med att rapportera avvikelser, säkerställa att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, arbetsmiljön, inventera hämtställen samt skyddsronder. Du har ett tätt samarbete med PreZeros interna avdelningar och rapporterar till avdelningschefen.

* Utveckling och planering av avdelningens dagliga driftverksamhet
* Upprätthålla goda relationer till underentreprenörer, kunder och myndigheter
* Säkerställa att verksamheten bedrivs efter ISO, tillstånd och lagar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetserfarenhet av återvinning- och avfallsbranschen
* Erfarenhet av en ledande roll, meriterande med erfarenhet av transportledning
* Goda kunskaper i Officepaketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* B - körkort

För att trivas i rollen som transportledare är du handlingsinställd, flexibel och stresstålig. Du ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta initiativ. Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann, kommunikativ och en teamplayer som stöttar dina medarbetare för att komma framåt i ert arbete. Därtill är du uppmärksam och tillmötesgående samt lägger stort fokus på kundkontakten.

För PreZero är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. De välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.