Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Löneadministratör på 80 % till Valmet

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och noggrann person med erfarenhet inom löneadministration? Har du erfarenhet av att jobba i AGDA PS? Är du dessutom tillgänglig omgående? Sök då denna tjänst redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 80 % som initialt varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Valmet. Det finns möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. De ingår i den finska koncernen och levererar bland annat anläggningar, utrustning, processlösningar samt experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk över hela världen. Valmet har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererande av just Valmet.

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du att konvertera bankkonton till EBAN-konton och integrera dessa med Visma-system. Du kommer att förbereda all nödvändiga data för konverteringen, säkerställa att övergången sker smidigt, samt att all information är korrekt synkroniserad. Genom att utföra dessa uppgifter säkerställer du en effektiv och korrekt hantering av företagets löneadministration. Du kommer även att sätta upp anställda i vårt lönesystem och säkerställa att alla uppgifter är korrekt registrerade. Ditt arbete innefattar också att hantera AGDA PS och förstå komplexa lokala avtal.

* Konvertera bankkonton till EBAN-konton och integrera dessa med Visma-system
* Säkerställa korrekt hantering av företagets löneadministration
* Registrera personal i lönesystem

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi
* Erfarenhet av löneadministration och integration
* God erfarenhet av AGDA PS
* Goda kunskaper i affärssystem, MS Office och Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med att driva ditt arbete framåt, och att strukturera ditt arbetssätt på egen hand. Du trivs i en rörlig miljö där arbetsuppgifterna kan variera under dagen, och där det är viktigt att vara noggrann med detaljerna. Du är analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel för att sedan på egen väg driva förbättringar och effektivisera. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.