Hoppa till innehåll

Fastighetsmäklare till BoByrån

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om BoByrån

En mäklare för en ny tid. En mäklare för en bransch som är i förändring och bjuder på nya utmaningar. Det är BoByrån

Vad vi erbjuder

BoByrån befinner sig i en kraftig tillväxtfas, både som företag och som varumärke. Vi söker nu fastighetsmäklare som vill jobba som partner eller franchisetagare hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att fakturera 90 % av provisionen – en unik chans för dig att verkligen ta ägarskap över din karriär.

På BoByrån har vi en filosofi där mäklarna har både råd och tid att lägga all den energi som krävs på varje enskild försäljning. Vi tror att det är så mäklaryrket ska vara – där varje affär får den uppmärksamhet och omsorg som behövs för att skapa bästa möjliga resultat för våra kunder.

Är du en mäklare som brinner för att utvecklas i din yrkesroll? Vill du ha friheten att bygga upp ett stort och lojalt nätverk av kunder, oavsett var de bor? Söker du ett fritt jobb där du samtidigt får dagligt stöd och vägledning? Då är BoByrån rätt plats för dig.

Hos oss jobbar du utan områdesbegränsningar, och vi är ingen stor kedja som styr över din arbetsdag. Vi vill att du ska ha friheten att växa som självständig mäklare, samtidigt som vi ger dig det stöd du behöver för att lyckas genom hela försäljningsprocessen.

Om dig

Vi söker dig som är registrerad fastighetsmäklare och redo att ta nästa steg i karriären, men även dig som är under utbildning och söker den perfekta starten på din mäklarkarriär.

Du är ambitiös och har en stark drivkraft. Du sätter höga mål och ser BoByrån som den självklara platsen för att uppnå dem. Service är din passion, och du brinner för att hjälpa dina kunder till deras livs största och bästa affär. Du ser värdet i BoByråns erbjudande och de verktyg och tjänster vi ständigt utvecklar för att stödja både dig och dina kunder.

Vi ser fram emot att du blir en del av vårt team och tillsammans med oss bygger en långsiktig och framgångsrik karriär.

Ansökan

Skicka din ansökan eller kontakta oss direkt för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ola Nybell 070 227 73 42. ola@bobyran.se Bengt Sandelin 072 205 04 26 bengt@bobyran.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se