Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri parkering och tillgång till el-laddstolpar. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommaroas för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar. Vi erbjuder stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Totalt har vi 9 konferenslokaler.

Till frukosten söker vi morgonpigga personer som vill leverera stans bästa frukost. Frukosten är en viktig del på hotellet, för vem älskar inte hotellfrukost?

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Förberedelse av frukostbuffé
  • Förberedelse av konferensfika
  • Arbete enligt rutinlistor
  • Arbete enligt HACCP
  • En mindre del kassaarbete, då vi även får frukostgäster som inte bor på hotellet
  • Städning och rengöring av buffé, arbetsytor samt disk

Det är viktigt för oss att du redan har, eller visar, god kunskap av livsmedelshantering och hygien.

Frukostens öppettider är vardagar 05.00-09.30 samt helger 06.00-10.30. De som öppnar frukosten börjar en timme innan för att hinna förbereda frukosten samt ställa fram buffén.

Under vardagarna har vi många konferenser, och det är frukostpersonalen som producerar samt ställer fram konferensernas förmiddagsfika.

I tjänsten ingår även kassaarbete, diskplock och arbete i disken, renhållning av bufféytor samt renhållning av kök och kylar.

Tjänsternas start är från och med 19 augusti, med möjlighet till betalt provjobb innan dess.

Tjänsterna är från 50% och uppåt, kan anpassas efter rätt person.

Vi söker även personal som vill jobba extra vid behov.

Ansökningar för denna tjänst tar vi enbart på mail, och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

Vi har kollektivavtal och kollektivavtalsenliga löner.

Du ska vara över 18 år samt obehindrat tala och förstå svenska i skrift och tal för att ansöka om dessa tjänster. I din ansökan önskar vi CV och lite kort om vem du är som person.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se