Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Laboratorieingenjör, Blue Ocean Closures

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi behöver stärka vårt team med en kreativ laboratorieingenjör som brinner för innovation och hållbarhet! Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!

Om tjänsten
Som laboratorieingenjör på Blue Ocean Closures kommer du att spela en viktig roll i att ta fram tillförlitliga, konsekventa och noggranna data i olika FoU-projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta utveckling, planering samt utförande och rapportering av olika tester i vårt lab. Eftersom fiberbaserade förslutningar är nya på marknaden och saknar etablerade karaktäriseringsmetoder och standarder, kommer en betydande del av din roll även att innebära utveckling av nya metoder. Vi är en liten enhet där det är självklart för oss alla att vara beredda att hjälpa varandra i alla förekommande arbetsuppgifter. Vi jobbar i en internationell miljö med engelska som huvudspråk. Tjänsten är placerad i Karlstad och du rapporterar till Head of Material development.

I din roll som laboratorieingenjör kommer dina arbetsuppgifter även att innebära:

- Planering, utförande och dokumentation av laborationer
- Samarbete med både interna och externa parter för säkerställande av testresultat
- Utveckling av nya testmetoder och procedurer anpassade till de olika projekten
- Utföra dataanalys och presentation av resultat från tester
- Skapa och förbättra dokument, inklusive testmetoder, testplaner och rapporter
- Upprättande av arbetsinstruktioner och mallar
- Ansvar för underhåll och drift av laboratorieinstrument

Tjänsten som laboratorieingenjör är en tillsvidareanställning på Blue Ocean Closures med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom teknik, gärna med fördjupning inom material, kemi eller mekanik. Troligtvis har du yrkeserfarenhet som laboratorieingenjör eller liknande. Om du har erfarenhet inom papper, kartong eller polymerer är det ett plus. Då vi jobbar i en internationell miljö och har engelska som huvudspråk är det viktigt att du är bekväm med det engelska språket i både tal och skrift. Här kommer även dina goda kunskaper inom MS Office väl till pass.

Här passar du in som vill få möjlighet att påverka din vardag och vår fortsatta utveckling. Samarbete, flexibilitet och att ha kul tillsammans är kärnan i företagets arbetsmiljö. Eftersom vi idag är ett mindre team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som du vill vara med på resan mot ett större företag. Det är också viktigt att du lever nära och delar företagets grundvärderingar och även delar vår passion för att leverera högkvalitativa resultat tillsammans.

Viktigt för tjänsten är:
- Problemlösningsförmåga
- Planeringsförmåga
- Initiativtagande
- Samarbetsförmåga
- Kommunikativ förmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Blue Ocean Closures AB
Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök https://www.blueoceanclosures.com

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Med tanke på kommande semestrar kommer vi dock att göra ett uppehåll i processen, mellan vecka 28-32. Sista ansökningsdag är 12 augusti 2024. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Pettersson, via 073-684 70 45 eller marianne.pettersson@adecco.se, fram till 5 juli och därefter även den 12 augusti.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!