Hoppa till innehåll

Agent till Kundservice & Leverans

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget

Tellit grundades 2016 och vi befinner oss i en spännande tillväxtresa där vi erbjudersmå och medelstora företag fast och mobil kommunikation tillsammans med en egen växel.

Denna tjänst är placerad i toppmoderna lokaler påWorld Trade Center i Karlskrona. Vi är ettengagerat team som gemensamt brinner för att ge en excellent service till våra kunder och strävarefter att skapa långsiktiga relationer.

Vi erbjuder kundservice med kortaväntetider, växel byggd helt efter kundens behov och digitala lösningar för att själv kunna ta kontroll över sin lösning, exempelvis via vår app och Mina sidor.

Nu växer vi och behöver stärka vårt framgångsrika team på Kundservice & Leverans!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som agent på Kundserviceansvarar du för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail,chatt eller via vårt ärendehanteringssystem. Även utgående samtal kan förekomma.Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och att ge en förstklassig service. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen.Initialt erbjuds du en grundutbildningför att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett team där ni tillsammans arbetar för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Avslutad gymnasieutbildning

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice och kundkontakter

- Du tycker om att kommunicera, hjälpa och serva kunder

- Du är noggrann,flexibel och uppskattar varierande arbetsuppgifter

-Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

- Du hargoda IT-kunskaper ochhåller dig uppdaterad omny teknik inom området telefoni och datorer. Du är intresserad av att lära dig nytt inom området.

För att trivas i rollen är du lyhörd, uppmärksam ochtillmötesgående i dina kundkontakter.Du är intresserad av atthjälpa tilloch du anstränger dig för att leverera lösningar. Med detta sagt har du en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.

Låter detta intressant - skicka in din ansökan med CV och Personligt brev redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 december 2024 (160 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se