Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Konsulter sökes för kommande extrajobb i Karlskrona!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Studerar, har du ett deltidsjobb eller eget företag och söker efter ett extrajobb i Karlskrona? Vi söker nu dig som letar efter ett långsiktigt och stimulerande extrajobb!

Information om uppdraget:

Söker du ett extrajobb, innehar körkort samt trivs bakom ratten? Vill du utvecklas inom logistikbranschen och trivs med kundkontakt? I så fall har vi jobbet för dig. Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Karlskrona med omnejd.

I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera med annan sysselsättning. Krav på tillgänglighet är minst två vardagspass i veckan. Arbetstiderna kan variera och kan vara förlagda både dagtid och kvällar, måndag-fredag.

Detta söker vi:

* Du studerar, arbetar på minst 50% eller har egen verksamhet och kan hoppa in extra när det behövs.
* Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
* B-Körkort.

Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Arbetet innehåller en hel del tunga moment, fysisk styrka är därför en fördel. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.

Bakgrundskontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Du har med detta jobb stor möjlighet att påverka ditt schema och kunna arbeta extra vid behov under terminerna eller vid sidan av ditt andra arbete. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan. Vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt kandidater.

Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Extrajobb, Karlskrona, Chaufför, Timanställd

Sökord: Extrajobb, Karlskrona, Chaufför, Timanställd
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com