Hoppa till innehåll

Personligassistent till kille i Karlskrona

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Söker du efter ett utvecklande arbete som till största del handlar om att tillföra livskvalité för någon annan? Trivs du att arbeta med barn? Nu söker vi personliga assistenter till ett spännande och utvecklande uppdrag hos en av våra yngre kunder i Karlskrona. Vi behöver förstärka med en nya assistent till vårt team.

Vi söker er som är intresserad av att arbeta ca 30-40%, perfekt att kombinera med studier eller annan tjänst.

Kunden är 10 år och är född med en omfattande funktionsnedsättning. Han är i behov av övervakning och hjälp dygnet runt, varför tjänsten omfattar arbete på såväl dagar som nätter och helger.

Som assistent till vår kund är ditt viktigaste uppdrag att göra hans dagar så innehållsrika och utvecklande som möjligt, givetvis utifrån hans eget behov och förmåga. Bland annat hjälper du till med mat (som ges via sond), mediciner, på- och avklädning, hygien och andningsgymnastik. Promenader i friska luften är också vanligt förekommande. När vår kund vilar eller sover handlar arbetet mestadels om övervakning.

I början av din anställning kommer du att få upplärning kring alla moment genom att följa och utbildas av en rutinerad assistent.

Du arbetar till största del i kundens hem.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se