Hoppa till innehåll

Projelktledare Barnahus

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Blekingekommunerna, Olofström, Sölvesborg, Karlshamn, Ronneby, Karlskrona söker nu, tillsammans med Region Blekinge, Åklagarmyndigheten Syd-Öst samt Polismyndigheten polisområde Blekinge och nordöstra Skåne, en projektledare till etableringen av Blekinges Barnahus.

Barnahus är en verksamhet där socionomer, polis, åklagare, barnläkare och barn- och ungdomspsykologer samarbetar när det finns misstanke om att barn utsatts för våld och övergrepp.

Syftet med Barnahus är att i en trygg, barnvänlig miljö låta barn som misstänks vara utsatta för vålds-och sexualbrott vara i centrum för utredningsprocessen. Barnet ska slippa slussas runt mellan olika myndigheter och inte behöva upprepa sin berättelse för flera personer.

Uppdrag

Brinner du också för frågan, och vill vara med att bidra till etableringen av Blekinges Barnahus? Då behöver vi just dig som projektledare under 6 månader på heltid. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta allt från att söka en funktionell lokal för verksamheten till att förbereda verksamheten. Du kommer att ha en styrgrupp till hjälp i ditt uppdrag och din placering kommer att vara på social- och funktionsstödsförvaltningen i Karlskrona kommun.

Kvalifikationer

Socionomutbildning eller annan jämförbar universitetsutbildning är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat inom något av områdena som omfattas i ett Barnahus.

För att lyckas i rollen önskar vi att du har gedigen erfarenhet av arbete inom social barn-och ungdomsvård och förstår dess strukturer med fokus på barnet och vikten av myndighetssamverkan. Du har gärna erfarenhet som chef alternativt projektledarerfarenhet samt Körkort B.

Anställningen

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, heltid

Tillträde: Snarast efter ansökningstidens avslut

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti 2024. Rekryteringen kan komma att ske löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner:

Vill du veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta:

Biträdande förvaltningschef för social- och funktionsstödsförvaltningen i Karlskrona kommun Sylvia Eriksson Jonsson, henne når du på telefon 0455-30 47 75 till och med den 12 augusti.

Efter den femte augusti finns förvaltningschefen Emma Stahre vid Arbete och välfärdsförvaltningen i Ronneby kommun telefon 0457- 61 81 22 tillgänglig för frågor.

Efter den 12 augusti finns även förvaltningschefen för social- och funktionsstödsförvaltningen i Karlskrona kommun Cecilia Grefve Lang 0455-32 13 38 tillgänglig för att svara på frågor.

Fackliga företrädare:

Mikael Wickström SSR, e-post: mikael.wickstrom@karlskrona.se

Göran Mattsson Vision, e-post: karlskronaavdelningen@fv.vision.se


Förmåner
I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här, www.karlskrona.se/kommun-och-politik/jobba-hos-oss/formaner/. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se