Hoppa till innehåll

Kock till Fridlevstad kök

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

I Karlskrona är våra ambitioner höga och vi brinner för att utveckla den moderna staden i havet. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad. Välkommen till Blekinges största arbetsgivare, där dina möjligheter att utvecklas är goda.

Kock till Fridlevstad kök

I Karlskrona kommun ser vi maten och måltiden som en del i ett större sammanhang. Vad vi äter, när vi äter och hur våra måltider ser ut påverkar vår hälsa och vårt välbefinnande både idag och på lång sikt. Vi ska därför erbjuda goda förutsättningar för att främja hälsa och välbefinnande sett i ett livslångt perspektiv. Måltiden som helhet är dock inte bara en fråga om energi och rätt anpassade näringsämnen vid rätt tidpunkt. Det är också en källa till glädje och social kontakt och ska erbjuda en stunds avkoppling i vardagen. En förutsättning för att kunna uppskatta måltiden är att få avnjuta den i en lugn och trivsam miljö, att maten är väl tillagad, upplagd och serveras på ett aptitligt sätt samt att service och bemötande är bra. Vi värnar om vår miljö och eftersom allt vi äter påverkar miljö och klimat strävar vi mot att servera klimatsmarta måltider. Tycker du som vi när det gäller måltider och service? Då kanske det är dig vi söker.

Fridlevstad kök
Köket lagar och serverar dagligen middag till ca 140 pensionärer samt kvällsmåltid till ca 110 pensionärer. Köket är öppet varje dag, året om. Tjänsten innebär sedvanligt arbete i ett tillagningskök men även arbete i matsal/disk mm.

Kvalifikationer

Vi kräver att du har utbildning som kock eller erfarenhet inom storkök/restaurangbranschen som arbetsgivaren värderar likvärdigt.
Du har goda kunskaper att laga specialkost. Du har lätt för att samarbeta och du är serviceinriktad.
Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i ett arbetslag är meriterande.

Arbetet kräver god fysik
Körkort B
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningen
Anställningsform: vikariat 12/8 till 1/4 -25.
Arbetstid måndag – söndag enligt schema.
Tillträde enligt överenskommelse.
För att få arbeta i Karlskrona kommuns kök krävs att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.  

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti, 2024.

Kontaktperson 
Anna-Carin Bodin, Kostchef, 0455 - 303631


Facklig företrädare 
Kommunal, Roger Thelin, 0455-321486

Förmåner
I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se