Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Förrådspersonal Marinbasen

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu tre medarbetare förrådspersonal med inriktning mot IO sektionen på Försörjningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss och bli vår nya kollega. Hos oss får du ett varierande och spännande arbete i inspirerande miljöer med möjlighet till friskvård på arbetstid. Befattningen är civil.

Om enheten
Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnisonen. Försörjningsavdelningen består av 3 sektioner, Service, Insatsorganisation och Gods/Transport vars syfte är att bidra till en starkare och mer redundant försvarsmakt genom en välfungerande fredslogistik och förbandsnära förrådshållning och förnödenhetsförsörjning för beredskapshöjningar och krig. Avdelningen består idag av ca 55 personer med blandade åldrar, kompetenser och bakgrund.

IO är en av tre sektioner som ingår i Försörjningssavdelningen. Sektionen består idag av 17 medarbetare. Dagliga uppgifter vid sektionen är att serva förband inom Karlskrona garnison med bland annat drivmedel, ammunition, dykamaterial, liv/säk, läkemedel, livsmedel samt ge stöd till förbandsnära förrådshållning. Till detta förekommer även vissa transporter av materiel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet innebär att arbeta med förnödenhetsförsörjning. I huvudsak kommer du hantera utlämning/mottagning och förrådshållning av särskild materiel till våra kunder. Arbetet innefattar även andra arbetsuppgifter på Försörjningsavdelningen. Vi materielförsörjer både det egna förbandet men även andra förband varpå du kommer ha kontakt med både interna och externa kunder. Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning fungerar. För att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö samt Försvarsmaktens egna systemstöd LIFT.

KRAV
Kvalifikationer

  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
  • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning/lager/logistik
  • Goda datorkunskaper
  • Körkortsbehörighet B
  • Truckkort
Personliga egenskaper
Du behöver ha god samarbetsförmåga, god social förmåga med hög servicekänsla, lösningsinriktad, noggrann samt kunna arbeta i grupp och självständigt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • Tidigare arbetat som GSS (gruppbefäl, soldat, sjöman)
  • Körkortsbehörighet C, BE, CE
  • Erfarenhet av SAP / PRIO är mycket meriterande
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Civil befattning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Karlskrona.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen
Magnus Jonsson
Hanna Mattisson

Upplysningar om rekryteringsprocessen
Lena Krusberg

Fackliga företrädare
Officersförbundet: Johnas Mård
Försvarsförbundet: Jan Wasberg
SACO: Birgitta Strauss
SEKO: Jan-Anders Nilsson

Samtliga ovan nås via växel 0455-85 000


Ansökan


Välkommen med din ansökan senast 2024-06-18. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren