Hoppa till innehåll
Dahl logotyp

Säljare Dahl Karlskrona

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mats Hällefors
Telefon
Ansök nu
Vill du arbeta i en relationsdriven bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Vår vision är att vara den ledande möjliggöraren av hållbart byggande i Sverige. Vi tar ansvar för våra medarbetare, kunder och vår planet, vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Dahl i Karlskrona letar nu efter en säljare inom specialistområde VS. Tycker du försäljning är lika roligt som vi välkomnas du till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom Mark, VA och VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera eget försäljningsarbete och aktivt arbeta med egen kundportfölj, genomföra kundbesök och följa upp
  • Utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kunder
  • Arbeta med avtal, offerter och budget
  • Aktivt delta i säljteamets utveckling
  • Driva och utveckla kundaktiviteter inom det givna ansvarsområdet
Varför arbeta hos oss?

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba på Dahl innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en hälsosam och säker arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Matchar vi varandra?

Vi söker dig som är proaktiv och har ett stort driv. Du har några års erfarenhet av försäljning, gärna från VS-branschen.

Som säljare hos oss kommer du att spela en central roll i vårt säljteam, där du samarbetar tätt med övriga inom säljfunktionen samt vår centrala KAM-avdelning. Din vardag kommer att vara fylld av spännande utmaningar där du arbetar för att utveckla långsiktiga relationer med våra kunder och hittar lösningar som möter deras behov. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:
  • Serviceinriktad
  • Lagspelare
  • Gillar att tävla
  • Datorvana och systemvana
  • Flytande i svenska samt bekväm med engelska
Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Karlskrona, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-08-18.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dahl

Dahl är ett handelsbolag som arbetar med inköp, försäljning och logistik. Vi tillgodoser marknadens behov av produkter inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi ingår i Saint-Gobain Distribution Sweden AB som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Saint-Gobain Distribution Sweden AB omfattar förutom Dahl bolagen Bevego, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 180 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://saint-gobaindistribution.se/ , https://www.dahl.se/
Dahl logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.