Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

För Saabs räkning söker vi nu en driftsamordnare - Karlskrona

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
För Saabs räkning söker vi en Driftsamordnare

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som driftsamordnare till vår nya kund Saab med verksamhet i Linköping. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftsamordnare säkerställer du leveransuppfyllnad i avtalet genom god planering, samordning och uppföljning av avtalad leverans inom regionen/området. Du har ett tätt samarbete med områdeschef och tvärfunktionella specialister samt lokala driftchefer och övriga koordinerande funktioner.

I rollen ingår även:
  • Sammanställa avvikelser från utförande tekniker för vidare analys och beredning av specialister.
  • Ansvar att uppdatera anläggningsregister och planer i företagsspecifika system utifrån förberedda underlag från specialister och chefer.
  • Analysera och förbereda beslutsunderlag kring produktionen inom ansvarsområdet.
  • Bistår chefer och ledare med underlag och analyser i arbetet med budget, prognos, intern och extern rapportering.
  • Bistår chefer och ledare att hitta förbättringar kopplat till hållbarhet, underhåll och kostnadsbesparingar.
  • Delta och verka som drivkraft i förändringsarbeten och utvecklingsprojekt.
  • Ansvara för att organisationen inom ansvarsområdet är rätt representerat i kundens system.
Din bakgrund
Vi ser att Du har en god erfarenhet av liknande roll där du arbetat med driftledning, samordning och/eller projektadministration.
  • Vi vill gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi.
  • Du är kunnig i Officepaketet och van att arbeta och rapportera i olika system, t ex SAP.
  • Du har en god förståelse inom fastighetsteknik.
För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete samt trivs med analysarbete och rapporteringar.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 alt. mail lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 23 juni 2024
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City