Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Senior Byggprojektledare till Region Blekinge

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara delaktig i den spännande utvecklingsresan med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge? Under den närmaste tio-årsperioden kommer vi att bygga nya lokaler för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg och vi söker dig som vill vara med på resan!

Om Oss

Enheten för Regionfastigheter har som huvudsaklig uppgift att erbjuda sina hyresgäster verksamhetsanpassade och ändamålsenliga lokaler. Region Blekinge disponerar ca 290 000 m2 lokalyta fördelat på framför allt sjukhus och vårdcentraler. Enheten har ca 40 anställda som arbetar med fastighetsförvaltning samt ny- och ombyggnationer.

Du kommer att tillhöra byggprojektavdelningen som ansvarar för planering och genomförande av Region Blekinges alla byggprojekt. Avdelningen består idag av femton medarbetare, en avdelningschef, tre lokalplanerare, nio projektledare med inriktning bygg, el och VVS samt inrednings- och utrustningsplanering och projektadministrativt stöd. Vår huvudsakliga uppgift är planering och genomförande av Region Blekinges större om- och nybyggnadsprojekt.

Till följd av kommande investeringsbehov i nya och befintliga byggnader behöver nu avdelningen förstärka sin organisation med ytterligare två byggprojektledare med inriktning bygg.

Vårt team är engagerade i arbetet och har alltid god kvalité i fokus. Klimatet på arbetsplatsen kännetecknas av ett nära samarbete mellan alla kollegor och det är viktigt för oss att vi har en god samhörighet i gruppen.

Om jobbet

Som byggprojektledare arbetar du med frågor kopplade till om- och nybyggnadsprojekt för alla Region Blekinges verksamheter. Du arbetar i projektform tillsammans med bland annat el- och vvs-projektledare, lokalplanerare, konsulter och entreprenörer. Byggprojektledaren ansvarar för att driva projektets alla skeden framåt, fortlöpande uppföljning av kostnader samt tillse att krav relaterat till fastighetsägar- och byggherreansvaret efterlevs i projektet.

Din placeringsort kommer att vara i Karlskrona, men arbetsområdet omfattar hela Blekinge.

Om dig

För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande, analytisk och tycker om att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har förmåga att skapa goda relationer. Du tycker om att planera på kort och lång sikt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du har lång erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetssektorn med inriktning på stora komplexa projekt. Det är en fördel om du har arbetat i en beställarorganisation där fokus varit på långsiktigt ägande och förvaltning.

Viktigt för tjänsten är

  • Relevant utbildning på högskolenivå, t ex byggnadsingenjör eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • Mångårig erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetssektorn
  • Mycket goda kunskaper i AB och ABT samt AMA
  • Mycket goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • God kunskap i Microsoft Office
  • B körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade där medarbetaren ska genomgå säkerhetsprövningsintervju och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslag (2018:585).

Region Blekinge erbjuder bland annat

  • Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde
  • Förmånliga semestervillkor
  • Friskvårdsbidrag och tillgång till gym
  • Möjlighet till flexibla arbetstider
  • Möjlighet till löneväxling

Kontaktuppgifter

Detta är en rekrytering med samarbete mellan Region Blekinge och Adecco.

Du blir anställd av Region Blekinge och tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är dock 240930.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carina Falck carina.falck@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!