Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extrajobb i Fågelmara

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av att arbeta extra inom livsmedelsindustrin? Då har du nu chansen!

OM TJÄNSTEN
Vi letar efter pålitliga och engagerade individer för att ansluta sig till vår kunds team vid en av deras processlinjer. Arbetet innebär huvudsakligen manuella arbetsuppgifter men utan tunga lyft. Det rör sig om att övervaka processlinjer, fylla på material så som flaskor, kapsyler, etiketter med mera.

Du kommer att arbeta två till fyra dagar i veckan, vardagar, med en arbetsdag som sträcker sig från 05:48 till 14:00.
Detta kommer ske cirka varannan vecka, men inte alltid. Du kommer ingå i en "vid behovs-pool" vilket betyder att du kan bli inringd av oss och utbokad på passet.

OM KUNDEN

Orkla Foods Sverige gör god mat som gör gott. Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi utmanar och utvecklar oss själva för att skapa nya innovationer och göra våra produkter ännu godare och bättre. Med varumärken som Anamma, Felix Veggie och Frankful driver vi utvecklingen inom växtbaserat för hela den svenska marknaden. Och tillsammans med kollegor i branschen driver vi utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch.

VEM ÄR DU?
Vi välkomnar pensionärer som söker extra sysselsättning samt studenter som vill komplettera sitt schema med ytterligare arbete. Inga specifika förkunskaper krävs, men noggrannhet och driv är viktiga egenskaper för denna roll. Vi värdesätter positiva och sociala individer som trivs med att vara en del av ett team och ser fram emot att gå till arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag i Adecco Student men du kommer jobba hos vår kund Orkla. Tjänsten är en behovsanställning där timmar och pass kan variera. Du kommer få upplärning på plats hos kund.

OBS! För att kunna vara aktuell för denna tjänst behöver du ha en annan sysselsättning, ex student, annat deltidsjobb, pensionär eller egenföretagare.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

VILKA ÄR VI?
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

KONTAKTUPPGIFTER
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sebastian Baard; sebastian.baard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.