Hoppa till innehåll

Psykolog Brickegårdens vårdcentral

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en legitimerad psykolog till vårt team för psykisk hälsa. I nuläget består teamet av en psykolog, en kurator, en distriktssköterska samt rehabkoordinator. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega och erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du kommer att utgöra en viktig del i vår arbetsgrupp. På Brickegården finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Vårdcentralen har ingått i projektet Act in Time, vilket innebär att vi arbetar förebyggande och behandlande med levnadsvanor. Ett förändringsarbete är under uppstart som ska leda till närmare samarbete mellan vårdcentralerna i regionens västra länsdel. Välkommen till oss!

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Psykolog Brickegårdens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som psykolog i teamet ligger tonvikten i arbetet på bedömning och behandlingsarbete med personer över 18 år med psykisk ohälsa. Du deltar även i rehabkonferenser och samverkar med övrig personal. Handledning erbjuds kontinuerligt. Stor frihet finns att utforma ditt arbete på ett sätt som möter vårdbehovet. Möjlighet till gruppbehandlingar finns samt även digitala alternativ. Vi utvecklar kontinuerligt vårt arbetssätt och är öppna för idéer och förslag.

Övrig information

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se